Sziasztok most hétvégére keresek , ( ápolt igényes férfi) nőket párokat Borsod Heves Hajdu Bihar Szabolcs megyékből utazni is tudok akit érdekel írjon bátran
Hello,
Ma este Budapesten huncutkodnék!
Írjatok bátran, sok mindenre nyitott vagyok! Élvezzük!
Viberem van, utazni tudok!
Ma este Budapesten huncutkodnék!
Írjatok bátran, sok mindenre nyitott vagyok! Élvezzük!
Viberem van, utazni tudok!
183/80, sportos, jó farkú, 42 éves hetero pasi vagyok, képen látható, borotvált farkammal. Ma este bárhol, az országban meglátogatnèk lányokat, párokat...
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Miskolci pasi vagyok párokat fogadnék lakásomban
Sziasztok! Fogadni tudó párokat keresünk 2024.04.21-én, (vasárnap) zala, somogy, veszprém megyéből.
Ma délelőtt keresem vékony/ normál testalkatú intelligens, nem tolakodó szexpartneremet Bp-en a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban keress.

Holnapi találka reményében és feleség dupla örömére keresünk ...
Jó reggelt.
Adatlapom szerint is keresek a közelembe egy ki elégülésre vágyó hölgyet,
vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Kérlek nézd át soraimat képeimet.
Aki nem mer nem nyer.
Merj írni, és meg is nyersz engem
Adatlapom szerint is keresek a közelembe egy ki elégülésre vágyó hölgyet,
vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Kérlek nézd át soraimat képeimet.
Aki nem mer nem nyer.
Merj írni, és meg is nyersz engem

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! Péntek délutánra keresem hölgy társaságát vagy akár párhoz is csatlakozom! Jelentkezni privátban lehet!
Olyan férfit keresnénk akinek van tapasztalta és állandó baráti kapcsolatot szeretne valamint rengeteg spermája van ! Legyél nyitott és keres bátran ! Gyere és légy a barátunk !
szivesen fogadnálak benneteket
(Ez egy válasz Kaland8305 üzenetére (2024. 04. 17. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 17:15

Sziasztok hellyel rendelkező párt vagy pasit keresünk ma vagy holnap estére a közelben.
Sziasztok. párokhoz szivesen csatlakoznék. nagy méretem van. szabolcsiak elönybe.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök (04.18.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Sziasztok! Sportos, igényes és ápolt férfit keresnénk ma estére! Nagyobb vaskosabb méret előny!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
Sziasztok Budapesti helyel rendelkező 30 körüli szingli pasit keresünk a hölgy örömre re .
Sziasztok hellyel rendelkező párt vagy pasit keresünk ma vagy holnap estére a közelben.
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!