Sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak ei tt akikiet szinten izgatna a dolog? Hely kellne utazni tudnek!
Szép napot, parokhoz csatlakoznék, férfi bi, ok. Budapest
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, punci nyalás vagy amit szeretnétek! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr és kőrnyéke!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Budapesten heteró párt játszótársa lennék!
Valóban 23cm méretem van !
Budapesten heteró párt játszótársa lennék!
Valóban 23cm méretem van !
32 éves pár vagyunk, fiatal pasit fogadnánk.
Sziasztok! Békéscsaba környékén párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére...negyvenes sportos férfi vagyok...
Párt néznék szex közben! Mezőkövesd környéke!
Sziasztok !
Kedves, figyelmes, a többes szexben tapasztalt srác szeretne párhoz csatlakozni a hölgy örömére, hosszú szeretkezésekre. Budapesten és Pest megyében. Kérlek olvassátok el a bemutatkozásomat.
Kedves, figyelmes, a többes szexben tapasztalt srác szeretne párhoz csatlakozni a hölgy örömére, hosszú szeretkezésekre. Budapesten és Pest megyében. Kérlek olvassátok el a bemutatkozásomat.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehet.Várom leveled.Üdv

Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék
Sziasztok!
Párom születésnapjára keresek "spontán" szituációt. Mindig ezt szerette volna... Türelmes, normális, ápolt férfi vagy hasonló megértő pár érdeklődését várom. "Hétvégi kiruccanás" Játszunk...
Párom születésnapjára keresek "spontán" szituációt. Mindig ezt szerette volna... Türelmes, normális, ápolt férfi vagy hasonló megértő pár érdeklődését várom. "Hétvégi kiruccanás" Játszunk...
OLVASD VÉGIG!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit 3madiknak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk! Akár már a héten is aktuális lehet bármelyik nap.
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit 3madiknak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk! Akár már a héten is aktuális lehet bármelyik nap.
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!!————/////
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok
estefele szivesen csatlakoznèk párhoz , (mai nap egyedül ssoloba) , pesten belül bárhol
illetve Szigetszentmikloson van helyem
autos kalandba is benne vagyok
vagy egy sima taliba
)

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Keresek egy párt, ahol házibarát lehetek. A hölgy örömére a szexben nincs tabu. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr és kőrnyéke.
Fiatal pár házibarátja lennék,persze rendszeresen! Közös programok vásárlás stb! Utazni tudok! Priviben keress! UI: Csak komolyak!!! UI: Aki elsőre a képek alapján ítél,ne is keressen,azonnali tiltás lesz a vége!!!!