Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Zala, Vas megyében csatlakoznék párhoz (minden korosztályból). Sokmindenre nyitott fiatal pasiként
Holnap este ffi Kecskeméten ismerkedne velünk?elöny ha helye us lenne
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Általában napközbeni szabadidőben párhoz csatlakoznék. Repítsük a fellegekbe a hölgyet. Priv. üzenet.
Ma délutántól hétfőig Zalakaroson pihenünk ! Néhány órás erotikus programot keresünk szabadidőnk kellemes eltöltése céljából adatlapunk szerinti férfi társaságába ! Jelentkezőt ötletekkel privát üzenetben várunk !
Sziasztok! Komoly, találkozni is akaró párral szeretnék ismerkedni. Van már tapasztalatom, és értem is a dolgom. Igényes vagyok, fiatal és potens. Ha ilyen pasit kerestek, várom a leveleteket.

Análkedvelő nővel, párral ismerkednék a Dunántúlon!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra

Vigyázzatok velük...25.000Ft-os az "első" találkozó náluk Öttömösön,hogy lássák komolyan kerestek....NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT BEPALIZNI!!!!!!!
Na erre beugrik a fél világ gondolom

Holnap az esztergomi szaunában ismerkednénk!
Szép estét ,hétvégére keresek párt ,élvezzük ki a hosszú hétvégét
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok!
(Házas)párral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Hölgyekkel is örömmel ismerkedem.
(Házas)párral ismerkednék Vas megyében. Valamennyi tapasztalatom van ilyen téren régebbről.
Hölgyekkel is örömmel ismerkedem.
sziasztok,.!! ma estére keresem nő partnerem újfehértó-nyiregy környékéről ,esetleg házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére,. privátba irj, szép napot mindenkinek!