Sziasztok!
Ma estére és a hétvégére egyaránt keresek hölgyet kölcsönös huncutkodáshoz. Legyél ápolt és igényes! Helyem van 11.kerben! Ha szereted a fülledt erotikát vegyíteni a könnyed lazulós masszázs világgal akkor jó helyen jársz!
Irj PM!
Puszi
Z
Ma estére és a hétvégére egyaránt keresek hölgyet kölcsönös huncutkodáshoz. Legyél ápolt és igényes! Helyem van 11.kerben! Ha szereted a fülledt erotikát vegyíteni a könnyed lazulós masszázs világgal akkor jó helyen jársz!
Irj PM!
Puszi
Z
Ma estére párom örömére fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon
Sziasztok! Van a Balaton északi partján Pár akik szívesen fogadnák egy 29 éves magára igényes pasi közeledését?
Sziasztok!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, potens, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, potens, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok .
Szombat 06.01 estére keresek hölgyet, párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat 06.01 estére keresek hölgyet, párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Ma este pàr aki ismerkedne Demjén termàl tó fürdőben.Magas izmos nagy méretű pasival?
Ma este pàr aki ismerkedne Demjén termàl tó fürdőben.Magas izmos nagy méretű pasival?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Valós párt keresnék, hetero alapon.
Magamról röviden egyedülálló 30 éves hetero férfi vagyok 77 kg, 185cm magas, sportosabb alkat.
Amennyiben aktuális és úgy gondoljátok írjátok.
Bp. Pest megye
Valós párt keresnék, hetero alapon.
Magamról röviden egyedülálló 30 éves hetero férfi vagyok 77 kg, 185cm magas, sportosabb alkat.
Amennyiben aktuális és úgy gondoljátok írjátok.
Bp. Pest megye
Ma vagy holnap este szivesen találkoznék párral hetero alapon. Részletek az adatlapomon

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Párhoz csatlakoznék,rengeteg spermával!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Nagy farkú házibarát lennék . Bp és környéke.
Kor ,alkat mellékes.
Kor ,alkat mellékes.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Holnap Miskolcon estefelé?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönőm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönőm