Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte kényeztetik a nejet! Hely kellene utazni tudnek tav nem lenne gond!
Ma este szivesen csatlakoznek parhoz !

Sziasztok! Egy kis kihagyás után ismét keresünk intelligens, csinos, bevállalós valós párt.
Mi az átlagosnál nagyobb méretű hetero barátok vagyunk, akik szeretik az életet élvezni.
19 és 23 cm az intim méretünk, sportos testalkatúak vagyunk.
Utazni tudunk
Mi az átlagosnál nagyobb méretű hetero barátok vagyunk, akik szeretik az életet élvezni.
19 és 23 cm az intim méretünk, sportos testalkatúak vagyunk.
Utazni tudunk
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok!
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold), illetve solo hölggyel is szívesen ismerkedem.
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes, tisztelettudó és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel. Keress/etek meg bátran. Válaszolni fogok.
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold), illetve solo hölggyel is szívesen ismerkedem.
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes, tisztelettudó és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel. Keress/etek meg bátran. Válaszolni fogok.
Sziasztok
MA késő délután spontán találkozóra VALÓS PÁR
Moto
MA késő délután spontán találkozóra VALÓS PÁR

Moto
Sziasztok.Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80

Szólna ma valaki Pesten v szopatna írj csak diszkreten partnert keresek

Írtam nektek privátban.
Remélem olvassátok.
Köszönöm (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 06. 01. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 12:45
Remélem olvassátok.
Köszönöm (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 06. 01. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére párom örömére fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon csak olyan irjon aki ennek megfelel es nem kamus
Sziasztok!Idősebb 50felett hölgyet párt keresek akinek volna kedve ismerkedni.
Sziasztok.
Adatlapom alapján ismerkednék! Fejér Megye.
Adatlapom alapján ismerkednék! Fejér Megye.
Sziasztok! Középkorú Férfi párral ismerkedne lehetőleg Budapest és környékén
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok