Sziasztok lehetőleg kezdő Házaspárt keresek Nyiregy környékéről 3 dolgokra Teltség elöny!!
Sziasztok! Balaton körül, lehetôleg déli parton keresnék párt, hetero alapon. Kevés szabadidôm kellemes eltöltésére. Üdv, G
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Budapesten kersek párt ma estére hármas örmökre, kellemes élményekre
Sziasztok
haverommal keresünk péntek vagy szombat estére párt vagy nőt
kukkolni esetleg több is..
Pest megyében.
haverommal keresünk péntek vagy szombat estére párt vagy nőt
kukkolni esetleg több is..
Pest megyében.
Sziasztok! 36 éves igényes vastag farkú pasi feleséget vagy barátnőt kényeztetne a párja szeme láttára. Többesben tapasztalt, utazni tudok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!l
Győrből keresek hölgyet, párt! Írjatok! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb farkú (20/5) pasi vagyok! 174/76 zöld szem!
Többes tapasztalatom van! Maximálisan diszkréció!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Írjatok! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb farkú (20/5) pasi vagyok! 174/76 zöld szem!
Többes tapasztalatom van! Maximálisan diszkréció!
Írjatok!
Sziasztok Gyál környékén délelőtt\napközben szivesen csatlakoznék hetero alapon!
Olyan párt keresek ahol a nőt jó hosszasan adigg nyalhatom míg el nem spricceli magát v pisili el magát én mindenre nyitott 33 éves pasi vagyok Győr és környéke írj privátban
Sziasztok! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de szívesen ismerkednék Miskolc környékén hölgyekkel, párokkal. Ha esetleg vannak itt unatkozó háziasszonyok, nyugodtan kereshetnek. Sok sikert és szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Szia.Balaton melyik részén?
Szimpatikus budapesti házaspárhoz csatlakoznék a mai estén, hetero alapon, kizárólag a hölgy örömére. Ápolt, értelmes és kedves férfi vagyok. Szép napot
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
BP.,belváros!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
BP.,belváros!
Sziasztok keresünk fiatal fiút hármas szexre kizárolag a lány őrömère. Budapest ès környékén helyed legyen csak utazunk.
sziasztok
Budapesten,Pest megyében és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
napközbeni szabadidővel rendelkezem
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Budapesten,Pest megyében és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
napközbeni szabadidővel rendelkezem
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok!
Kedves pár barátságát keresem Budapesten és környékén. 39 éves sportos, hármasban tapasztalat srác vagyok.
Kedves pár barátságát keresem Budapesten és környékén. 39 éves sportos, hármasban tapasztalat srác vagyok.
Sziasztok. Merre felé?
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2024. 06. 19. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Párt keresek ma este a Tisza tónál.Magas izmos,nagy méretű pasi vagyok.