Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Zalakarosra hétvégén valaki nem tervez jönni?
Jóképű igényes pasit keresünk párosunk hölgy tagjának részére Budapesten vagy környékén. A hölgy extrém csinos és szép arcú és imádja, ha keményen el van látva a baja
Fontos, hogy udvarias, kedves, megbízható és korrekt legyél és legyen kulturált helyed, ahol tudsz minket fogadni. Maximum 40 éves korig keresünk és fontos, hogy legyen arcképed. Privátban várjuk a jelentkezéseket.

Szép napot.
Érett párt keresek , hölgy örömére csatlakoznék.
28 éves potens úrként.
Érettebb, teltebb alkatú hölgyek az ideális.
Budapest. Pest megye.
Utazni tudok
Érett párt keresek , hölgy örömére csatlakoznék.
28 éves potens úrként.
Érettebb, teltebb alkatú hölgyek az ideális.
Budapest. Pest megye.
Utazni tudok
Olyan párt keresek ahol a nőnek nem csupasz lent és nem is csak egy nagyon vékony csík van neki hanem szép fazonirozott v szoros neki és szereti ha hosszasan masszírozva és nyalva is van én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Üdv! Hétvégére párt keresek
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
ma éjszaka nemérsz rá?
(Ez egy válasz Debrpasi üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 17:24

Sziasztok! Sportos igényes srácként csatlakoznék egy kedves érett párhoz.
Esztergom budapest vonalon keresünk ma vagy holnap estére párt lánytvagy szimpi pasit is,meglátogatunk ha van helyed.
Pécsen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére hetero alapon!
Sziasztok,
Párok társaságát keresem, hosszabb távra hetero alapon.
BP, Pest megye.
Péter
Párok társaságát keresem, hosszabb távra hetero alapon.
BP, Pest megye.
Péter
Dobán vagyunk két éjjel esetleg valami bi pasi vagy pár talizni?
Holnapi találkára és feleség többes örömére keresünk férfit ,,,,
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok,
Mára keresek párokat hármas kalandra, cuckoldra és minden földi jóra az adatlapom szerint.
Utazni és fogadni egyaránt tudok.
Mára keresek párokat hármas kalandra, cuckoldra és minden földi jóra az adatlapom szerint.
Utazni és fogadni egyaránt tudok.
sziasztok
régebb ota itt élő diplomás sportos igényes hetero méretes fekete pasi vagyok párral hölggyel szívesen kalandoznék
régebb ota itt élő diplomás sportos igényes hetero méretes fekete pasi vagyok párral hölggyel szívesen kalandoznék
Penteken napkozben Holgyet , part keresek izgis kalandokra. Nagyon sok tapasztalatom van mindenfele felallasban. Irjatok batran talakozzunk akar csak egy oralra, vagy kozos masztira is.