Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Sziasztok ! Júli eleje közepe amikor végre összejön a klublátogatás! Hármashoz keresünk férfit! De biztos sokan megszólnak hogy miért válogatunk annyira: de 30 év vagy alatti , vékony sportosabb nem tetkós nem kopasz nagy itimmel rendelkező padit keresünk! Ott tali itt ismerkedés, egyeztetés!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Pécs és környékén?
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Sziasztok! Van kedvetek ismerkedni? Elég közel vagyok hozzátok!
(Ez egy válasz Sweet life üzenetére (2024. 06. 22. szombat 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére vastagfarkú pasit fogadnánk Balatonvilágoson!
Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok!
Jövőhéten sok szabadidőm kellemes eltöltésére szívesen csatlakoznék pároshoz, kölcsönös örömszerzés céljából.
Várom üzeneteteket!
Üdv: Tamás
Jövőhéten sok szabadidőm kellemes eltöltésére szívesen csatlakoznék pároshoz, kölcsönös örömszerzés céljából.
Várom üzeneteteket!
Üdv: Tamás
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Sziasztok
Ma estére keresek egyedül vagy haverom társaságában hetero párt vagy egyedülálló csajszit.
22cm és jó vastag
29eves magyar srácok vagyunk
Utazni tudunk, távolság nem akadály
Ma estére keresek egyedül vagy haverom társaságában hetero párt vagy egyedülálló csajszit.
22cm és jó vastag
29eves magyar srácok vagyunk
Utazni tudunk, távolság nem akadály
Sziasztok! Olyan lányt vagy párt keresek aki ráérne a hétvége folyamán. Saját helyem van, fiatal igényes és sportos srác vagyok, ha érdekelne a dolog írj bátran
Ma este csatlakoznék harmadiknak vagy többediknek párokhoz!
Igényes jó megjelenésű , ápolt pasi vagyok!

Igényes jó megjelenésű , ápolt pasi vagyok!
J-N-Sz.-megyében,
feleséged, barátnőd szopatnám, kefélném előtted vagy közösen együtt.
Diszkréció adott és elvárt.
Keress privát üziben.
feleséged, barátnőd szopatnám, kefélném előtted vagy közösen együtt.
Diszkréció adott és elvárt.
Keress privát üziben.
Sziasztok. Pasit fogadnánk ma éjjszakára a hölgy örömére adatlapunknak megfelelően.
Sziasztok Nyiregy környékéről Házaspárt keresek csak a hölgy örömére Kezdő párok is lehettek!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma de.!
Üllő-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma de.!
Üllő-Cegléd vonalon!
sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Igényes, bevállalós férfi, igényes, bevállalós 50-60 plusszos párokkal ismerkedne.