Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok szívesen ismerkednék szigorúan hetero beszálóként vagy csak lányokkal
Magamról sportos testalkatú jóképű 30 srác vagyok küldók képeket viberen
Magamról sportos testalkatú jóképű 30 srác vagyok küldók képeket viberen
Köszönöm a kellemes bélményt.
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2024. 06. 22. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Holnap a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező heteró
Sziasztok. Átlagos méretű gyors tüzelésű férfival iskerkednénk.
Sziasztok. Kinek lenne kedve ma találkozni Kecskemét és kkr
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Sziasztok, Szolnokok csatlakoznék párhoz. 21 éves Szolnoki fiú vagyok
Hetero alapon csatlakoznék 3 -asra. Diszkrét megbízható vagyok.
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak,utazni tudok
Sziasztok nagy méretü ffi ma este hetró este 10 után?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok ! Heteró pároknak ,nőknek lennék valóban nagy cerkámmal a játszótársa Budapesten!
Sziasztok!23 éves magára igényes srác vagyok és párok társaságát keresem kocsim van ahova szeretnétek oda tudok menni.

Sziasztok
Balatonfüreden fogadni tudó igényes férfiként keresek hölgyet vagy párt közös hancúrozás céljával.
Üzenetet privátba várok.
Balatonfüreden fogadni tudó igényes férfiként keresek hölgyet vagy párt közös hancúrozás céljával.
Üzenetet privátba várok.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ha lehet ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !!!———
Sziasztok! A tegnapi este nemjöt össze ezért keresünk Budaoesten fiut kizárólag a lány örömére nagy intim legyen
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet