Szia. Úton vagyok a Velencei tó felé. Esetleg ?? Írtam pivátba
(Ez egy válasz Ciculi99 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Én délpest
(Ez egy válasz Ciculi99 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznák Győr és környékén.
Most par vagy Holgy akihez csatlakozhatnek? Nyalni szeretnek elsosorban!
Szia. Helyileg hol vagy?
(Ez egy válasz Feri50. üzenetére (2024. 07. 02. kedd 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 10:55

Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Szia. Helyileg merre vagy?
(Ez egy válasz 78empi üzenetére (2024. 07. 03. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 18:04

Sziasztok! Lánnyal,párral ismerkednék! Adatlapom kitöltve! Utazni tudok!!
Szia. Velencei tó környéke esetleg jó neked?
(Ez egy válasz freeszex3 üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Ma estére keresünk fiút !! Elvárás utazni tudjon ma keresunk nem holnap !
Sportos alkat , ne legyen csupa szőr a mellkasa !! Borotvált 38 éves korig !!
Adatllapján legyen arcos foto !! Nem viberezunk !! Itt legyen kep !! Tetszik tel szam csere es hivjuk egxeztetjuk hanyra jojjon !!! Reszletek telefonot ! Kep nelkul ne irjatok !!!
Adatllapján legyen arcos foto !! Nem viberezunk !! Itt legyen kep !! Tetszik tel szam csere es hivjuk egxeztetjuk hanyra jojjon !!! Reszletek telefonot ! Kep nelkul ne irjatok !!!
Érd? Sóskút? Biatorbágy? A mai nap 15:00 okés lenne
Sziasztok Ma este valami program?Párral ismerkednék heves megyében.
magas izmos pasi vagyok nagy intimmel
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Párokhoz szívesen csatlakoznék! Bp és környékén!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Szombaton Július 6.-án buli lesz Diósdon, várunk még szóló férfiakat, kezdőként és haladóként is részt lehet venni
Nagy kültéri medence, sószoba, szauna, jakuzzi. Ti hozzátok az erotikával fűtött jó hangulatot.
Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád

Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád
Sziasztok! Pécsen csatlakoznék párhoz hármas kalandhoz hetero alapon a hölgy örömére! Akár hosszú távon! Ha érdekel írj rám!
Sziasztok !
Csinos, magas, vékony barátnőmmel péntektől vasárnapig Sárváron pihenünk.
Ápolt, intelligens, hetero, nem dohányzó férfit keresünk hármasra, kizárólag a hölgy örömére. Korosztály 44-54év, sportos, átlagos testalkattal. Üzeneteket privátban!
Ápolt, intelligens, hetero, nem dohányzó férfit keresünk hármasra, kizárólag a hölgy örömére. Korosztály 44-54év, sportos, átlagos testalkattal. Üzeneteket privátban!

Sziasztok!
Keszthely-Hévíz térségében szívesen ismerkednék párral hetero alapon. Szeretek masszírozni, de passzív résztevőként is csatlakoznék... Privát komoly megkeresést várok.
Keszthely-Hévíz térségében szívesen ismerkednék párral hetero alapon. Szeretek masszírozni, de passzív résztevőként is csatlakoznék... Privát komoly megkeresést várok.
Sziasztok.Holnap este valami program?Párral ismerkednék heves megyében.
Sárváron nyaraló párhoz betársulnék.