Szerdára keresek társakat 3 an már vagyunk ,NŐ_PÁR
Balatonkenesén keresek hölgyet vagy párt ma estérre.
Méretes, vastag kőkemény farkam dús nedvét kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának ajánlom. Valósítsuk meg az elképzeléseteket. Mindent megbeszélhetünk. Tudok utazni.
Sziasztok.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Fiatal fiu ma estere?
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress!

Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok,
MA estére keresek párt gátlástalan szexre! A belvárosban tudlak fogadni benneteket! Kis beszélgetés, képcsere, és ha megvan a szimpátia, összehozzuk. Nézzetek rá az adatlapomra, és ha szimpatikus amit láttok, keressetek privát üzenetben.
xx
MA estére keresek párt gátlástalan szexre! A belvárosban tudlak fogadni benneteket! Kis beszélgetés, képcsere, és ha megvan a szimpátia, összehozzuk. Nézzetek rá az adatlapomra, és ha szimpatikus amit láttok, keressetek privát üzenetben.
xx
Sziasztok!
Ma és holnap este Badacsony-Badacsonytomajon csatlakoznék kedves párhoz a hölgy örömére, vagy hölgyhöz. Egy kellemes masszázst is adnék vagy passzív részvevő is lennék. Lényeg a szimpátia és az erotika...
Ma és holnap este Badacsony-Badacsonytomajon csatlakoznék kedves párhoz a hölgy örömére, vagy hölgyhöz. Egy kellemes masszázst is adnék vagy passzív részvevő is lennék. Lényeg a szimpátia és az erotika...
Borgátán nem nyaral véletlenül valaki a héten az oldalról, akivel összefuthatunk? Én itt nyaralok jjúlius14ig. Első sorban pár vagy csaj lenne jó . Üzenetben írjatok ,ha esély lenne valamire. Köszönöm
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra, közös programok kirándulás, welnesz srb. Miskolcon, Borsodban keresek, de reális távolság nem gond. Valaki?
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress! smile
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Sziasztok
Ma késő délutánra keresnék hölgyet,esetleg párt hetero alapon.
Ha esetleg van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze
Ma késő délutánra keresnék hölgyet,esetleg párt hetero alapon.
Ha esetleg van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Ma este szívesen látnék vendégül egy valós párt! Masszázs rendelhető

Sziasztok. Pécsen vagy környékén hölgyel vagy párral összegabalyodnék minden jóra ma vagy holnap. Utazni fogadni tudok. !!