Sziasztok!
Normális, ápolt férfit keresünk ma estére (Szolnokon fogadni tudunk).
Normális, ápolt férfit keresünk ma estére (Szolnokon fogadni tudunk).
Helló
Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!

Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni

Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Fiatal párhoz csaltakoznék heteró alapon,barátság extrákkal,vagy házibarátként!! Utazni tudok! Csak komolyak! Privátban keress! UI: Kurvára elegem van már abból, hogy itt ( is) tisztelet a kivételnek,kép alaján ítélnek! Egy vicc!!! Ez alapján való NEGATÍV ítélés után,a felhasználót automatikusan TILTOM! Ennek tudatában jöhetnek az üzenetek! smile Szép napot! smile
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék a mai napon Fejérben.Én 37 éves 191cm magas vagyok.
Pécs?

Szerdára keresek társakat 3 an már vagyunk ,NŐ_PÁR
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni pasival borsodban. Fotó nem árt ha van! Csak a közelben keresünk pasit !
Sziasztok! Hetero, diszkrét, mobilis, masszírozni is tudó és szerető pasiként szívesen ismerkednék csinos hölgytagú párral a hölgy élvezetének fokozására. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok ma dél és fél 2 között van kedve párnak vagy lányoknak találkozni Vác és Dunakeszi között a dunapart környékén? Nyitott vagyok mindenre akár egy kellemes beszélgetés Vagy akár több is: kukkolás. Simogatás. Orál. Kezilevezetes.3as szex.vagy esetleg csak megnezzuk egymást. Szóval ma dél és fél 2 Vác Dunakeszi dunapart környékén. Várom párok lányok jelentkezeset.
30 éves jóképű, 180/85kg kék szemű barna hajú srác ként keresek párt vagy nőt
22cm odalent.
Viber elérhetőség privatban
22cm odalent.
Viber elérhetőség privatban
Hétfőn délelőtt, igényes, nagyméretű srácként kalandoznék dél balatonon. Helyem van.

Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok.
Ma délután csatlakoznék párokhoz. Tatabánya -Győr-Székesfehérvár környékén
Ma délután csatlakoznék párokhoz. Tatabánya -Győr-Székesfehérvár környékén
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok