Sziasztok.
Mai napra keresek rajtam kívül még kettő pasit egy Dunaföldvári párhoz. 12 óra körül.
Privát üzenetet kérek telefon számmal és hívlak
Üzenet módosítása
Mai napra keresek rajtam kívül még kettő pasit egy Dunaföldvári párhoz. 12 óra körül.
Privát üzenetet kérek telefon számmal és hívlak
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Sziasztok,
Úgy alakult, hogy nyitnánk egy pasi felé is hetero hármasra. Hölgy tagunk 40-es, feltűnően csinos, igazi MILF. A leendő partnerünk a következő szempontok alapján keressük: 30-45 éves, jóképű, magasabb mint 175 cm, nem szőrös típus, sportos vagy normál alkatú. Intim helyen borotvált, legalább 17-es mérettel rendelkezik és nem egylövetű. Nem a világ végéről, maximum 50-60 km-ről keresünk. Legjobb ha fogadni tudsz, de közösen is nézhetünk búvóhelyet. Nálunk nincs tabu, nálad se legyen. Aktus csak óvszerben lehetséges. Üres adatlapot és emailen ismerkedőket nem keresünk. Ha nem felelsz meg a fentieknek, sajnos nem áll módunkban válaszolni.
Hajrá
Úgy alakult, hogy nyitnánk egy pasi felé is hetero hármasra. Hölgy tagunk 40-es, feltűnően csinos, igazi MILF. A leendő partnerünk a következő szempontok alapján keressük: 30-45 éves, jóképű, magasabb mint 175 cm, nem szőrös típus, sportos vagy normál alkatú. Intim helyen borotvált, legalább 17-es mérettel rendelkezik és nem egylövetű. Nem a világ végéről, maximum 50-60 km-ről keresünk. Legjobb ha fogadni tudsz, de közösen is nézhetünk búvóhelyet. Nálunk nincs tabu, nálad se legyen. Aktus csak óvszerben lehetséges. Üres adatlapot és emailen ismerkedőket nem keresünk. Ha nem felelsz meg a fentieknek, sajnos nem áll módunkban válaszolni.
Hajrá

Sziasztok. Kecskeméten?
Keresem partnereim közös szórakozásra..
Jövő hét végén Bogács környékén srácok?
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!
Olvass! Csak utána írj! Ha nincs önkritikád, ne lepődj meg!
Sziasztok!
Ha gondoljátok, és megfelelek az elvárasoknak, akkor szívesen csatlakoznék! (Ez egy válasz kellike07 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 21:54
Ha gondoljátok, és megfelelek az elvárasoknak, akkor szívesen csatlakoznék! (Ez egy válasz kellike07 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Találunk itt pasit, aki tud utazni és ma éjszaka lenne kedve beszálni hozzánk 3nak? Miskolctol 70 km-re vagyunk, egy felvidéki vikendházban. Hancúrozhatunk reggelik!
En benne vagyok..
(Ez egy válasz kellike07 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 21:54

Találunk itt pasit, aki tud utazni és ma éjszaka lenne kedve beszálni hozzánk 3nak? Miskolctol 70 km-re vagyunk, egy felvidéki vikendházban. Hancúrozhatunk reggelik!
Sziasztok ma este vasárnap este Balassagyarmaton a sorfetivalon lenne kedve hölgynek vagy párnak találkozni?
sziasztok! Győrben keresek párt a holnapi napra (07.15.), akikhez csatlakozhatnék. Nyitott vagyok bármire, mindkét fél örömére vagy akár csak a hölgy/csak a férfi tag örömére is, cuckold is szóba jöhet. Helyem van, de csak 07.15.-én, egész nap! Rólam: ápolt, 31 éves, 178 cm magas, 95 kg, van tapasztalat hármasban.
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Ápolt normális jóképű férfi méretes vastag mérettel ismerkedne kedves párral,Budapest,Pest megye van tapasztalatom a hármas szex terén diszkréció adott és elvárt képeim adatlapom van fent írjatok örülnék. Szeretek nudizni a megfelelő helyeken. ha ezt is szeretitek az hab a tortán. Írjatok örülnék.
Sziasztok. Augusztus elején megyek nyaralni a családdal Berénybe. Szívesen ismerkednék egy párral, nővel akihez beszállhatnék ott ,amikor néha lelépek biciklizni egyedül
ha érdekellek Titeket, szívesen ismerkednék

Pont ilyet keresunk es sok sikert neked
(Ez egy válasz ExtranagySrac üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 15:32

Sziasztok! Olyan párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy esetleg kipróbálnák, hogy milyen egy ekkora mérettel a szex!
Utazni tudok

Sziasztok! Olyan párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy esetleg kipróbálnák, hogy milyen egy ekkora mérettel a szex!
Utazni tudok

sziasztok párt keresek hármashoz vagy cuckoldra
Sziasztok.Párt keresek ma a Tisza tónál vagy környékén ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte kúrják,szopatják egy méretes szerszámmal.Természetben,autóban,lakásban.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...