Betelt...
(Ez egy válasz Kovzol22 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Vasárnap lesz helyem, ha valakit érdekel. Írjatok.
Párhoz csatlakoznék !
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Mai napra keresünk adatlapunk szerinti masszázshoz értő férfit párosunk hölgytagja részére Happy Finish befejezéssel ! Helyünk van, de ésszerű határon belül utazni is tudunk. Csak privát üzenetre reagálunk ! Közös fürdőzés is érdekelne bennünket magán, vagy zárt helyen.
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Legyünk többen ,mert többen jobb, párok jelzésére
várok
várok
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok. Heves környékén párhoz csatlakoznék.
Vitorlás túra a Balatonon! Néhány óra napozás, fürdés stb. A következő héten, kedden, július 23-án. Kérlek szépen privátban beszéljük. Fiúk köszönöm szépen de nem! A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális Alsóörsről indulással. Előre egyeztetés szükséges!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Parhoz csatlakoznek !!
sziasztok
(házas)párral szívesen ismerkednék ahol nem tabu akár a punciba élvezés
(házas)párral szívesen ismerkednék ahol nem tabu akár a punciba élvezés
Kecskeméten?
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 06:53
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Akkor mért nem írsz privátban ????
Sziasztok
MA esti spontán találkozóra VALÓS pár?
Moto
MA esti spontán találkozóra VALÓS pár?

Moto