Badacsonyi hétvégét töltő pár? Lány? Aki bulizni extrákkal fűszerezve?
Sziasztok! Balatoni (Balatonboglár), modern, új építésű saját parttal rendelkező, különálló családi ház nyaralóm várja párok, esetleg hölgy vendégeit! Töltsetek el pár napot, pihenjetek, élvezzétek a magyar tengert, az estéket pedig fűszerezzük meg!
Sziasztok. Ápolt, sportos, igényes pasiként ugyanilyen párral ismerkednék.
Sziasztok
VALÓS párral ismerkednék…
Moto
VALÓS párral ismerkednék…

Moto
Ma este keresem vékony/ normál testalkatú intelligens, nem tolakodó szexpartnere(i)met Bp-en a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban keress lszi.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok.
Párral ismerkednék .......
Budapesten.
Párral ismerkednék .......
Budapesten.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Fiatal 20-as srác ismerkedne hetero alapon hölgyekkel vagy párokkal, kor nemszámít, egyetlen dolog ami számít hogy jólérezzük magunkat. Utazni tudok.
Hármas szexre egy fiatal győri pasi keres párokat akikhez lehet csatlakozni!
Üdv:Feri
Üdv:Feri
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Szolnoki párhoz csatlakoznék harmadiknak.
Én egy átlagos 48 éves szolnoki férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnoki párhoz csatlakoznék harmadiknak.
Én egy átlagos 48 éves szolnoki férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szombat estére keresünk egy fiatal fiút! Max 30 év! Hétvégi nyaralóban találkoznánk Debrecentől 60 km. re. utazni ne legyen gond!b Fényképes arcképes levelekre reagálunk!
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Túlfűtött, érzéki páros keres. Nagyfarkú(min.19-20cm). többlövetű érzéki férfit keresünk harmadiknak az adatlapunkon leírtak szerint.
Sziasztok
MA estére keresek VALÓS párt..
Veszprém vármegye és környéke….
Moto
MA estére keresek VALÓS párt..

Veszprém vármegye és környéke….

Moto
Holnap par aki fogadna napkozben? Tapasztalt bevallalos srac vagyok. Irjatok batran!
Pároknál spermás puncit nyalnám!
Sziasztok! Balaton déli partján párhoz csatlakozom hetero alapon. Siófokon helyen van, utazni tudok!