Fiatal 20-as srác keres hetero alapon hölgyeket, akár párokat is. Utazni tudok. Webcam is mehet, kepcsere videócsere is.
Sziasztok!
Feri vagyok 32 éves.Győrbe csatlakozna párokhoz!
Feri vagyok 32 éves.Győrbe csatlakozna párokhoz!
Azért köszönöm
Esetleg vmi más viber Skype email?
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 18:31

Sziasztok ma estére keresünk kizárólag a lány örömére srácot Újpesten van buvo helyünk
Esetleg vmi más viber Skype email
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 16:54

Mert ne ? Amúgy ez nem telefon nem kell bele szólni , majd az illető fiatalember eldönti mit szeretne . Amúgy sok srác igen is kedveli , én is a húsos ab hölgyeket . Aztán majd ki derül . De ne hogy már te mond meg . Kellemes hétvégét kívánuk neked .
Tuléptem vmi limitet és nem vagyok vip
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ma estére keresünk kizárólag a lány örömére srácot Újpesten van buvo helyünk
Nem enged választ írni írtok privátban egy viber email cimet

Sziasztok ha gondoljátok írjátok rám és beszélgessünk

Mert ne ? Amúgy ez nem telefon nem kell bele szólni , majd az illető fiatalember eldönti mit szeretne . Amúgy sok srác igen is kedveli , én is a húsos ab hölgyeket . Aztán majd ki derül . De ne hogy már te mond meg . Kellemes hétvégét kívánuk neked .
(Ez egy válasz deltabp üzenetére (2024. 08. 09. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok. Mai nap Budapesten párhoz csatlakoznak. 40-éves pasi.
Párral találkoznék akár ma este is.

Sziasztok!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!

Dunaújváros és környékén volna hölgy vagy pár aki, akik ma este szívesen ralálkoznának két negyvenes pasival? Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Fejérben ,párhoz tarsulnék..Hetro alapon..
Akik mernek is találkozni !!!!
Akik mernek is találkozni !!!!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.