A legutóbbi kellemes élmények hatására felbuzdulva, ismét férfi beszállót illetve beszállókat keresünk feleségem kényeztetésére, kizárólag heteró alapon.
Kérlek fogadd el, hogy erősen szelektálunk.
Jelentkezéseket privátban fogadunk.
Kérlek fogadd el, hogy erősen szelektálunk.
Jelentkezéseket privátban fogadunk.
Hétvégi találka reményében és feleség dupla örömére keresünk férfit.
Ápolt, igényes,hetero férfiként keresem partnereim. (hölgy ,pár)
Bőbebben ha irtok. N
Bőbebben ha irtok. N
Sziasztok kèt 40 es pasi pàrokat keres ahová csatlakozhatnànak a hölgy örömère.Rövod vagy akàr hosszu tàvon rendszeres talàlkozokkal. Szívesen meglàtogatunk benneteket .De autós talàlkozo is érdekel .írj privát .
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sziasztok
Ma este hölgy,pár izgalmas hetero talira a Savoya park környékén?
Privátban egyeztessük elképzeléseinket és ha egyeznek élvezzük egymást.
Ma este hölgy,pár izgalmas hetero talira a Savoya park környékén?
Privátban egyeztessük elképzeléseinket és ha egyeznek élvezzük egymást.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok akikkel lehetne ismerkedni? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Párhoz csatlakoznék!
Sziasztok !
Ma este hölgyet vagy párt szívesen fogadok Keszthelyen .
Ma este hölgyet vagy párt szívesen fogadok Keszthelyen .
Ma este Budapesten párokat kukkolnek vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viberem van! Írjatok bátran!
Utazni tudok, Viberem van! Írjatok bátran!
Párhoz csatlakoznék harmadiknak! Enyhe bi oké szimpátia esetén! Imádom a spermás női testet,puncit tisztára nyalni! Keressetek bátran!!!
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén!
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet kellemes kikapcsolódásra, szimpátia esetén rendszeres találkozókra. Kor és alkat nem számít... ápolt külső igen! és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Párt vagy hölgyet keresnék a héten napközben egy kis kalandra, Veszprém vagy Balaton környékén ! Cuckold, kukkolás is oké!
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!