Sziasztok!
Mi kecskeméti pár vagyunk és pasi beszállót keresünk harmadiknak hetero alapon.
Ha érdekel keresd a Zsolt Nóra profilt facebookon Kecskemét
Üdv Zsolt&Nóra
Mi kecskeméti pár vagyunk és pasi beszállót keresünk harmadiknak hetero alapon.
Ha érdekel keresd a Zsolt Nóra profilt facebookon Kecskemét
Üdv Zsolt&Nóra
Sziasztok!Szabolcsi akár telt kiváncsi kezdöpár a hölgy örömére?
Sziasztok. Ma Pécsen?
Sziasztok.
Ma egész nap rá érek.
Helyem van és utazni is tudók.
Szívesen eltölteném a napot egy hölggyel vagy egy párral .
Üdv Tamás
Ma egész nap rá érek.
Helyem van és utazni is tudók.
Szívesen eltölteném a napot egy hölggyel vagy egy párral .
Üdv Tamás
Szeged-Budapest-Hegyeshalom útvonal mentén keresek ma a délutáni órákban párt alkalmi kapcsolatra.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor jelentkezz nálam az
élvezetekért.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor jelentkezz nálam az
élvezetekért.

pápán vagy környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni? nőt vagy párt keresek
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Párhoz csatlakoznék házi barátként hetero alapon a hölgy örömére!
Akit érdekel kérem írjon rám!
Pécs elsősorban!
Többit privátban!
Akit érdekel kérem írjon rám!
Pécs elsősorban!
Többit privátban!
Sziasztok !
Budapesten elhanyagolt nő , illetve heteró pár játszótársa lennék !
Valóban nagy cerkám van !
Budapesten elhanyagolt nő , illetve heteró pár játszótársa lennék !
Valóban nagy cerkám van !
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra, a nem túl távolból...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex

Mai napon Kecskemét környékén keresek aktív srácot egy orálra,de párokhoz is szívesen beszállnék mindkét fél részére.Akár masszázst is adok,helyem van!Szép napot!
Fejérben pár ???
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos erotikaimádó hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Harisnyafétisem van...
Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék, akár nudizásra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék, akár nudizásra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Van most pár Budapesten, akikhez lehetne csatlakozni vagy kukkolni? Utazni tudok, Viber van!