Sziasztok. Ha volna Dunaújváros és környékén olyan pár, akik valóban egy diszkrét pasit keresnének harmadiknak, szívesen ismerkednék! Találkozni is merek, akár ma este. Ha kölcsönös a szimpátia, helyem is lenne, normális távolságra az utazás sem jelentene gondot. Mindenkinek, csodás napot kívánok.
Párt keresek napközbeni szabadidővel idővel inkább a délelötti órakba akiket nem zavarna ha végig nézném a szeretkezésüket.
Meg ajándékoználak benneteket. Budapest és környéke.
Meg ajándékoználak benneteket. Budapest és környéke.
Ma estére keresrek fogadni tudó hölgyet vagy párt az 50+ korosztályból Budapestről és környékéről. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Ha esetleg volna komoly pasi írjon nekünk. Borsodi pár. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! A lentiek szerint továbbra is keresem a partnereim a ma estére.
(Ez egy válasz ajtny üzenetére (2024. 09. 20. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 20. péntek 08:35

Sziasztok! Mára, azaz péntek estére Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Holnap napközben vagy kora esti időpontban keresünk adatlapunk szerint leírtaknak megfelelő masszázshoz értő hetero pasit. Helyünk van, de rövidebb távon utazni is tudunk ! Dugás nem lehetséges, azon kívül szinte minden. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Olvass adatlapot !
Sziasztok! Szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz a hölgy örömére, szimpátia esetén akár hosszútávon.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni búvóhelyet.
Délután 3 órától este az utolsó induló vonatig, azaz háromnegyed11-ig van szabadidőm, illetve hétvégén egésznap.
Ha netán lenne olyan pár, akit érdekelne, izgatna a korkülönbség miatt egy 23 éves, tapasztalattal rendelkező fiatal srác, akkor nyugodtan írjon.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve Szombathelyen tudnék foglalni búvóhelyet.
Délután 3 órától este az utolsó induló vonatig, azaz háromnegyed11-ig van szabadidőm, illetve hétvégén egésznap.
Ha netán lenne olyan pár, akit érdekelne, izgatna a korkülönbség miatt egy 23 éves, tapasztalattal rendelkező fiatal srác, akkor nyugodtan írjon.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Szept 20-21
Keresünk Fiút .
Adatlapunknak megfelelően.
Kalocsa + max 80 km
Keresünk Fiút .
Adatlapunknak megfelelően.
Kalocsa + max 80 km
Holnap napközben, vagy akár délelőtt keresek párt a Balaton környékén (lehet északi és déli part is). Utazni tudok.
Akár messzebbre is, jelezz, ha érdekes lehet.
Akár messzebbre is, jelezz, ha érdekes lehet.
. Sziasztok.Ma szívesen csatalakoznèk Párhoz.
Sziasztok. Ma estére éjszakára keresek párt Újpesten
Sziasztok. Párt keresek Kecskemét és környékéről.
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok! Ma 16 órátol Sárváron szaunázunk,párokkal ès pasikkal szívesen ismerkednènk!
Sziasztok, Győrben szívesen csatlakoznék intelligens, szexy párhoz!
Sziasztok! Mára, azaz péntek estére Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem.
Üdv,
B
Üdv,
B
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok Hetero fiút keresünk harmadiknak a hölgy örömére akinek van tapasztalata és hellyel rendelkezik de nem minden áron, bi férfiak kérem ne köszönjük a többi privátban. Vas Zala Győrm.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.