Budapesten csatlakoznek szolo fiúként párokhoz vagy hölgy hoz MAI NAP
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest - Sopron útvonalon.
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest - Sopron útvonalon.
Most idulunk Siklósra pancsolni... Izmos Srác, srácok, ha van...odajöhet beszélgetni... Aztán a többi spontán alakul.
Mezőkövesd környéke!! Nők? Párok hölgy tagját Masszíroznám !!
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Komoly érdeklődők írjanak nekünk ha lehet! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Párnál kényeztetnék
Vagy nálam?

Sziasztok! Független egyedülálló férfiként nőt, párt keresnék Szept. 28-29-ére. Utazni tudok és hely is adott akár.
Részleteket prívát üzenetben meg tudjuk beszélni!
Részleteket prívát üzenetben meg tudjuk beszélni!
Tolna-Baranya. 50-es, 60-as nőt vagy párt keresek diszkrét, tartós kapcsolatra.59 éves,170/74, ápolt, egészséges, kapcsolatban élő ffi vagyok.
Sziasztok! Csepel Sziget , Dél Pest régióba csatlakoznek szolo srackent párhoz vagy hölgyhoz.
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma napközben,Dél-Pest megye!
Párhoz csatlakoznék ma napközben,Dél-Pest megye!
Kirandulas ősszel, őszi erdőbe?
Sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a holgyet izgatna elöjatekkent az erotikus masszirpzas! Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Pilisszántó és környékéről..utazni tudok, helyem sajnos nincs.
Üdv mindenkit beszallnek párokhoz 3ikkent ,írj elérhetőségét, viber hanguts
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van,de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.