Sziasztok! Lányt,párt keresnék szex kapcsolatra,akár több alaklomra is!Napközben is sok szabadidővel rendelkezem.Adatlapom kitöltve!
Utazni tudok!
Utazni tudok!
Jelentkezem itt is ha esetleg valaki...
Sziasztok,
Bp-en csatlakozna párokhoz egy igényesen 30 éves helyes pasi.
13.-4.ker környéke.
Írjatok privátba ha érdekes lehet számotokra
Bp-en csatlakozna párokhoz egy igényesen 30 éves helyes pasi.
13.-4.ker környéke.
Írjatok privátba ha érdekes lehet számotokra
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Budapesten solo férfi vagyok hölgy örömre

Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok,
Szeptember 28. Szombat Limitless vegyes korosztály 30-60 fő ,
Október 3. Csütörtök 30-40 fő, pasitöbbletes buli
Október 12. Csak 45 év alattiaknak Youngest 30- 60 fő
Minden bulira várunk szóló hölgyeket, párokat és férfiakat a nemek arányára mindig figyelünk.
Írjatok privibe és küldjük a weboldalunk elérhetőségét és, aki szívesen belehallgatna a Swinger Yours néven hallhatóak a swinger Podcast adásaink is :
Szeptember 28. Szombat Limitless vegyes korosztály 30-60 fő ,
Október 3. Csütörtök 30-40 fő, pasitöbbletes buli
Október 12. Csak 45 év alattiaknak Youngest 30- 60 fő
Minden bulira várunk szóló hölgyeket, párokat és férfiakat a nemek arányára mindig figyelünk.
Írjatok privibe és küldjük a weboldalunk elérhetőségét és, aki szívesen belehallgatna a Swinger Yours néven hallhatóak a swinger Podcast adásaink is :
Csütörtök 14:00-tól Kecskeméten szabadtéri játékokhoz keresünk párt, pasit.Szakáll kizáró ok.
A 28-a szombat estét Demjén- Egerszalókon töltjük. Szívesen ismerkednénk párokkal, fiatalabb fiúkkal, bi lányokkal.
Hosszútávra keresünk férfi partnert,lehetőleg egyedülálló legyen,helyel rendelkezzen. Nem egyből bujunk ágyba
Sziasztok!
Ma napközben hölgy vagy pár?
Lehet autós kaland, reptér, szauna, bármi szoba jöhet, utazni tudok bárhova.
Írj privátban, igényes, borotvált pasi vagyok...
Ma napközben hölgy vagy pár?
Sziasztok mikor szeretnétek?
(Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 09:23

Egy vagy több pasit keresünk, aki/akik megmasszíroznának egy csinosan telt hölgyet a párja jelenlétében. A meztelen masszázs garantált, a többi szimpátián alapul. Hely van Tiszaugon.
50 feletti hölgyet kényeztetnék hétközben. Utazni tudok..
Sziasztok, 40 es sportos par keres izgalmas, sportos, potens fiut ma estere 2100 utan. Csak keppel rendelkezo profillal varunk jelentkezest. BP rol.
Sziaszto!
Kedden napközben hölgy vagy pár?
Kedden napközben hölgy vagy pár?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Kalocsa-Baja környékén beszállnék párokhoz. Irj kérlek privit 27F
Kalocsa-Baja környékén beszállnék párokhoz. Irj kérlek privit 27F
Sziasztok! Jól hangzik!
(Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy vagy több pasit keresünk, aki/akik megmasszíroznának egy csinosan telt hölgyet a párja jelenlétében. A meztelen masszázs garantált, a többi szimpátián alapul. Hely van Tiszaugon.
Sziasztok! Privátban jelentkezem