Sziasztok! Lepd meg a párod, feleséged, barátnőd egy kabriós élményautózással, ami extrán is véget érhet
)

Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok
Ma estére keresek egyedül vagy haverommal párt vagy nőt
Hetero alapon
Budapest és körzetében
Sportos 30 éves srácok vagyunk kék szemük barna hajuak
Írj elérhetőséget privibe. Köszi
Hetero alapon
Budapest és körzetében
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Komoly érdeklődők írjanak majd nekünk. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok kedves ápolt diszkrét intelligens 37 éves pasiként ismerkednék csatlakoznék párhoz kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám a többes szex vagy akár a kukkolás.
Méretes farokkal párhoz csatlakoznék ma este/éjjel.
Leginkább BP és Pest megye közelében.
Utazni tudok!
Leginkább BP és Pest megye közelében.
Utazni tudok!
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok!
39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar, Szabolcs, Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben holnap délelőtti-napközbeni találkozásra.
Legyetek kommunikatívak, nyitottak, intelligensek, megbízhatóak, én magamat is ide sorolom.
Az ismerkedési szándékaim komolyak, sem a Ti, sem a magam idejét nem szeretném rabolni, hanem váltsunk üzenetet és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hozzunk össze egy emlékezetes találkozót!
39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar, Szabolcs, Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben holnap délelőtti-napközbeni találkozásra.

Legyetek kommunikatívak, nyitottak, intelligensek, megbízhatóak, én magamat is ide sorolom.

Az ismerkedési szándékaim komolyak, sem a Ti, sem a magam idejét nem szeretném rabolni, hanem váltsunk üzenetet és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hozzunk össze egy emlékezetes találkozót!

Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok Ma estère keresünk hetero alapon fèfiakat Gang banghez Miskolcon helyünk van
Sziasztok. Cegléd felé lakok szivesen ismerkednék. Mobil is vagyok.
Sziasztok
Hetero alapon
Budapest és körzetében
Hetero alapon
Budapest és körzetében
Cuckold játékra keresek partnert barátnőmmel Budapesten. A szó a játékon van, tehát nem olyat keresünk, aki tévképzetekben van és túlgondolja az egészet.
Sziasztok! Cuckold témában keresek párt holnap délutáni randi lehetőséggel, helyem van, részletek privátban!
A mai naptól, azaz 2024. szeptember 27-től 30-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Sziasztok ma délutánra /estére keresek párt.
Pest megyében élek hely adott de utazzni is tudok. 29 éves pasi
Pest megyében élek hely adott de utazzni is tudok. 29 éves pasi
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Párt keresek
40+
Bács - Tolna (Ez egy válasz Kovzol22 üzenetére (2024. 09. 26. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
40+
Bács - Tolna (Ez egy válasz Kovzol22 üzenetére (2024. 09. 26. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap este 19:00-22:00 között lesz egy kis szabadidőm és szeretném kellemesen eltölteni kizárólag az én közelemben! Valakinek/Valakiknek lenne kedve és ideje ebben az időszakban egy kis mókához?