Nagyfarkú (min17/4) magas (min 180cm) izmos pasit kerünk hármasra a feleségem mellé. Helyünk van Pécelen.
29 éves babaarcú telt szőke!
Kizárólag fényképes jelentkezőket várunk (arc, felsőtest, farok)
29 éves babaarcú telt szőke!
Kizárólag fényképes jelentkezőket várunk (arc, felsőtest, farok)
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Hétvégére keresek párt , hölgyet,kellemes kikapcsolódásra,többit privinn ha érdekel
65+os párt keresek nagy mell nem borotvált punci legyen
Sziasztok! Csütörtök, péntek egész nap ráérek csendes lakásomban Gödöllőn.Hölgyeket, párokat fogadnék megbeszéltek alapján.Várom a leveled! Köszönöm!
Sziasztok október 27 től November 1 tudunk fogadni akár estére is. Cuckold ill többes szexre. Sportos alkat nagy méret elöny.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsodban tartósabb dologra.
Képzett masszőrként, maszíroznék párokat, hölgyeket, esetleg pasit is.
Képzett masszőrként, maszíroznék párokat, hölgyeket, esetleg pasit is.
Sziasztok! Ötvenes éveiben járó képzett masszőr vagyok. Nagyon szeretek és tudok is maszírozni. Lábfétisemnek köszönhetően , kifejezetten maszírozok és kényeztetek női lábakat talpakat. Imádok talpat maszírozni. Ha gondoljátok, és még nem vagyok nagyon túlkoros ,válaszoljatok és beszéljük meg a részleteket
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Párhoz csatlakoznék a nő örömére én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott domináns együttlétekre is ahol a nőt jó hosszasan nyalhatom spriccelésig popsiat, punciját....... Győr és környéke írj privátban ha érdekel benneteket
Fiatal 23 éves srác 17-es intimmel ismerkedne hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül hetero alapon. Utazni tudok ésszerű keretek között.
Szeretőmmel keresünk ápolt férfit aki nem független!!!Ez azért fontos,mert diszkrécióra van szükséged és ez oda vissza működik Hétköznap nappal ráér nem egy alkalomra,ha megvan a szimpátia. A hölgy ígényei:legyél Diszkrét ápolt egészséges vastag 5-6 vastag minimum hossz 17 cm szép formás farok,türelmes 40-55 év közti,túlsúlyos ne átlagos,sportos lehetsz. Előny ha szereted a hármas felállást,és van kis rutinod.Enyhe bi belefér! Pest Megye!
44 pasi vagyok szívesen csatlakoznék heteró alapon! Bp
Sziasztok
Olyan pasit keresünkma estére,aki szemkötőben simogatná,nyalná páromat velem kettesben. Erre izgul fel.Majd dugás közben is nyalná,közben a párom szájjal kényeztetné.......majd mindketten a mellére élveznénk.
Tapolca és környéki pasik
Viber elérhetőséget kérünk
Olyan pasit keresünkma estére,aki szemkötőben simogatná,nyalná páromat velem kettesben. Erre izgul fel.Majd dugás közben is nyalná,közben a párom szájjal kényeztetné.......majd mindketten a mellére élveznénk.
Tapolca és környéki pasik
Viber elérhetőséget kérünk
Gyöngyös vagy környékén keresek szopni imádo párt
Sziasztok! Nyiregy környéki Pár esetleg a hölgy örömére ? Írjatok helyem is lenne
Hétvégére keresnék hetero párt, hely biztosított (Pest megye déli agglomeráció).
Részleteket privátban!
Részleteket privátban!