Sziasztok! Ápolt, normális, kedves, 30-as srácként keresek olyan párt péntek estére, akik szeretik, ha nézik őket és/vagy szeretnének egy igényes pasit bevenni hetero alapon, vagy a páros hölgy tagjának szeretnének egy profi masszázst lazító, érzéki kivitelben. Akár közös wellness, szaunázás is érdekelne. Pest megye, utazni tudok! 20-50ig keresek, de az igényesség és értelmes kommunikáció a fő szempont!!! Privátban írjatok kérlek!
Ma este csatlakoznek párhoz hármas örömökre. ,Bp
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Igényes intelligens magas pasi PÁRT keres Nyiregyházán.
Kizárólag heteró alapon
Kizárólag heteró alapon
Sziasztok! Valaki most reggel Gödöllőn? Párok, hölgyek? Helyem van! Várom leveled!
sziasztok olyan párral ismerkednek akik szeretik az elojatekként az erotikus masszirozast ! Hely kellene utazni tudnek!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Kifejezetten olyan párokat keresek akiknél a hölgytag puncija
-nagyon tág
-jól táguló
-öklözhető
Várom a privát üzeneteket illetve itt is várom a válaszokat!
Kifejezetten olyan párokat keresek akiknél a hölgytag puncija
-nagyon tág
-jól táguló
-öklözhető
Várom a privát üzeneteket illetve itt is várom a válaszokat!
Kár hogy megszakadt a kommunikáció köztünk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 15. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 14:04
Törölt felhasználó (4661084)

Hello! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Csak a közelben lévök irjanak ha lehet. Borsodi pár vagyunk. Sok sikert mindenkinek.
183/80, sportos, folyamatosan fickos, enyhén perverz, de erősen popsi imádó, 42 éves hetero pasi, szívesen fognyomot hagyna lányok, vagy párok női tagjának popsijan..
Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék egy gangbanghoz..
Szervezünk egyet?? (Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (2024. 10. 11. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 18:00
Én is szívesen csatlakoznék egy gangbanghoz..
Szervezünk egyet?? (Ez egy válasz NagyesVastag22cm üzenetére (2024. 10. 11. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
ma estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy lányt Budapesten és a környékén
Akár repülőtéren is ..esetleg csak beszélgetni, de ha több lenne nyilván jobb lenne
30 éves sportos srácok vagyunk
ma estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy lányt Budapesten és a környékén
Akár repülőtéren is ..esetleg csak beszélgetni, de ha több lenne nyilván jobb lenne
30 éves sportos srácok vagyunk
Sziasztok péntek délelött lenne ráérnék csatlakoznék vagy kukolnék párokat akár masziroznám is öket helyem is van!Márk
Sziasztok
Én szívesen ismerkednék veletek.
(ha van kedvetek írjatok privát és küldök fotót) (Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2024. 10. 12. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 14:39

Én szívesen ismerkednék veletek.
(ha van kedvetek írjatok privát és küldök fotót) (Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2024. 10. 12. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal.
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal.
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Szia! Én szívesen ismerkednék veletek…
(Szolnoktól 30km-re lakom) (Ez egy válasz cegled86 üzenetére (2024. 10. 08. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 08. kedd 13:10
(Szolnoktól 30km-re lakom) (Ez egy válasz cegled86 üzenetére (2024. 10. 08. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Teszünk ismét egy próbát hátha:
40-es feltűnően csinos, szilikon cicis, finom MILF-hez keresünk hetero alapon az alábbi paraméterekkel:
-30-45 éves
-16-19 intim
-borotvált intim, nem túlzottan szőrös felsőtest
-normál vagy sportos alkat
-Szolnok és 40 km környéke
Hely megoldható, de ha fogadni tudsz még jobb!
Képein, videónk az oldalon! PM!
Üdv, I&K
Teszünk ismét egy próbát hátha:
40-es feltűnően csinos, szilikon cicis, finom MILF-hez keresünk hetero alapon az alábbi paraméterekkel:
-30-45 éves
-16-19 intim
-borotvált intim, nem túlzottan szőrös felsőtest
-normál vagy sportos alkat
-Szolnok és 40 km környéke
Hely megoldható, de ha fogadni tudsz még jobb!

Képein, videónk az oldalon! PM!
Üdv, I&K
Hello! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Csak a közelben lévök irjanak ha lehet. Borsodi pár vagyunk. Sok sikert mindenkinek.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok! Keresem azt a párt, aki egy fiatal srácot keresne a hölgy örömére, akár hosszútávon, vagy esetleg házibarátnak.
Szombathely-Sopron útvonalon.
Normális srác vagyok, átlagos magassággal, nem olyan nagy, de mégis vastag mérettel.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, akkor beszélgessünk, ismerkedjünk.
Szombathely-Sopron útvonalon.
Normális srác vagyok, átlagos magassággal, nem olyan nagy, de mégis vastag mérettel.
Ha netán ránézésre szimpatikus lennék, akkor beszélgessünk, ismerkedjünk.
Sziasztok! Masszírozni is tudó és szerető, diszkrét, intelligens, mobilis pasi csinos hölgytagú párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok!
Extrém szexre keresek hölgyet, párt Miskolc vonzáskörzetében.
Szinte mindenre nyitott vagyok.
44 éves férfi. Kedvencem a fisting, tárgyak a punciban, szendvics, duplapunci, menstruáció, pisi, squirt, esetleg bi játékok, de az csak hármasban.
Privát üzenet várok.
Extrém szexre keresek hölgyet, párt Miskolc vonzáskörzetében.
Szinte mindenre nyitott vagyok.
44 éves férfi. Kedvencem a fisting, tárgyak a punciban, szendvics, duplapunci, menstruáció, pisi, squirt, esetleg bi játékok, de az csak hármasban.
Privát üzenet várok.