Sziasztok
Hévízen lenne ma nyitott pár aki szóló férfival "ismerkedne"
Hévízen lenne ma nyitott pár aki szóló férfival "ismerkedne"

Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalttl rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm hetero férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalttl rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm hetero férfiként.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Hello!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom! Élvezzünk együtt!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Miskolci bisex párt keresek. Helyem van
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!

Írtam Nektek. (Ez egy válasz Tomii29 üzenetére (2024. 10. 22. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 38 eves korig sportos pasit keresunk hetvegere !!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok Egerben és környékén ismerkednék párral !
Sziasztok! Ápolt, potens, megbízható pasiként holnap szívesen kalandoznék egy párral! Fogadni utazni tudok, főként a Dunántúlon. Részletek privát üzenetbe!
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk komoly partnert. Fotó nélkül ne írj légyszi! Borsodi pár. Sok sikert mindenkinek.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Sziasztok. 45éves magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok .
Szombat estére /26.-a / keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat estére /26.-a / keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Csepel vagy környékről ismerkednek
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.!
Párhoz csatlakoznék ma délután!BP.!
Szép napot!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok!
Írjatok!
Írjatok!