Sziasztok! Egy kis kihagyás után ismét keresünk intelligens, csinos, bevállalós valós párt.
Mi az átlagosnál nagyobb méretű hetero barátok vagyunk, akik szeretik az életet élvezni.
19 és 23 cm az intim méretünk, sportos testalkatúak vagyunk.
Utazni tudunk!
Mi az átlagosnál nagyobb méretű hetero barátok vagyunk, akik szeretik az életet élvezni.
19 és 23 cm az intim méretünk, sportos testalkatúak vagyunk.
Utazni tudunk!
40 es igényes a pasi párokat keress utazás nem gond,
Sziasztok! Vasárnap estére keresünk intelligens, humoros és ha lehet átlagnál nagyobb szerszámmal rendelkező férfit kizárólag a hölgy örömére!
Sziasztok! Szabolcsi vagy Borsodi pár ma napközben?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
kecskeméti párt keresek
Sziasztok Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is, gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel...
Sziasztok, ma estére keresünk harmadikat, helyed legyen. Lehetőleg Budapest
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! Hétfőn Kaposváron kalandoznék, én 42-180-90 ápolt és igényes, szenvedélyes, nagy méretű férfi vagyok, kellő tapasztalattal és szexuális kultúrával…
Sziasztok! 183/80, sportos, 42 éves hetero, borotvált , kemény farkú pasi keres lányokat, párokat kemény, intenzív sexre... És minden finomsagra! T.
Sziasztok! Most hétvégén is csatlakoznék párhoz, a hölgy örömére. Masszázs, kényeztetése a feleséget a férj előtt. Akár rendszeresen, vagy csak egyszeri alkalom. Minden izgalomra nyitott vagyok hetero alapon! Gyöngyös és környéke +50km..
Sziasztok! Laci vagyok Párokhoz csatlakoznék holnap a Hölgy örömére! Elhajlási engedélyem van utazni tudok! Üdv
Sziasztok! Laci vagyok Párokhoz csatlakoznék holnap a Hölgy örömére! Elhajlási engedélyem van utazni tudok! Üdv
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére Győr
Sziasztok!
Keresek normalis fiatalos párt, aki szívesen kalandozna, esetleg bevezetném őket a 3as világába nem kell feltétlen szexelni, érdekel csak orál kaland is!
Ha férfit kerestek írjatok nyugodtan, nem vagyok kamus, megvan minden fogam, és fülem
Keresek normalis fiatalos párt, aki szívesen kalandozna, esetleg bevezetném őket a 3as világába nem kell feltétlen szexelni, érdekel csak orál kaland is!
Ha férfit kerestek írjatok nyugodtan, nem vagyok kamus, megvan minden fogam, és fülem
Sziasztok Miskolc környéke ? 23éves molett hölgy első hármasra keresünk, fogadni tudó férfit
Ma este valaki? Hely ok 11. kerület Sasad.