Sziasztok! Kezdőként keresünk férfi beszállot 25-45év között első alkalommal orál játékokra a hölgy örömére! Borsod vagy Hajdú megye.
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, kemény farkú, 43 éves, hetero pasi. Lanyokhoz, párokhoz csatlakoznèk, intenzív, szenvedélyes szex remènyèben. Puszi T.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

sziasztok elojatekként erotikus masszirozast kedvelo párokkal ismerkednekl. hely kellene utazni tudnek!
kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Sziasztok!
Pasit keresünk! Priviben írjatok!
Pasit keresünk! Priviben írjatok!
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Igen, szeretnék egy izgalmas párhoz csatlakozni... Tomi44, egy sportos pasi
Sziasztok. Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám Miskolc mellett
November 1 péntek este 6-7 körulre keresünk 1 pasit. Oralra végig. Max 40 éves, sportos, normalis pasit.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Zala megyei biszex pár harmasra?? Dp squirt fisting szendvics
Sziasztok
Balaton déli partján ma és holnap délután párral, nővel ismerkednék , szállás megoldható kor nem számít, én 70 vagyok
Balaton déli partján ma és holnap délután párral, nővel ismerkednék , szállás megoldható kor nem számít, én 70 vagyok
Dunaújvárosban fogadnék párt vagy hölgyet közös örömökre. Esetlegesen utazni is tudok.

Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! Hölgyek,párok szinte minden a mi szex! Enyhe bi dolgokat szivesen kipróbálnék pároknál!
skyhigh7890@aol.com
skyhigh7890@aol.com