Valaki ma ? Barátnőm javára 24 éves, teltkarcsu
Sos
Tiszaluc
Minél hamarabb
Sos
Tiszaluc
Minél hamarabb
Jelentkezem
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Értelmes, ápolt férfiként csatlakoznék ma estére egy kedves párhoz. Utazni és fogadni is tudok. Szolnok +70 km
Szép délutánt!
Értelmes, ápolt férfiként csatlakoznék ma estére egy kedves párhoz. Utazni és fogadni is tudok. Szolnok +70 km
Szép délutánt!
Sziasztok!
Vannak itt olyan párok, akik ismerkednènek egy 28 éves budapesti sráccal?
Igényesség fontos!
Szükség esetén a hely is megoldható, de utazni is tudok.
Vannak itt olyan párok, akik ismerkednènek egy 28 éves budapesti sráccal?
Igényesség fontos!

Szükség esetén a hely is megoldható, de utazni is tudok.
Átlagos méretű és gyors tüzelő férfival ismerkednénk.
26 éves ápolt,igényes férfi vagyok. Szívesen csatlakoznèk idősebb párokhoz Szeged környékén.
Ma valaki hármasban Fejér megyében?
Sziasztok!
Holnap (vasárnap) este párral, hölgyel szivesen ismerkenék. Elsősorban, Budapest és környéke.
Holnap (vasárnap) este párral, hölgyel szivesen ismerkenék. Elsősorban, Budapest és környéke.
Sziasztok! Ma is aktuális !
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2024. 11. 01. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 18:45

Sziasztok! Feleséget, barátnőt masszíroznék, kényeztetnék ma este, és egész hétvégén..Utazni tudok.
Sziasztok,
Ma este Pesten kalandot keresek, hölgyek, párok, élvezkedjünk. Imádok úgy puncit nyalni, hogy közben dugják, aztán mindent is végig nyalok.
Helyem van, utazni tudok.
Viber, Whatsapp van!
Ma este Pesten kalandot keresek, hölgyek, párok, élvezkedjünk. Imádok úgy puncit nyalni, hogy közben dugják, aztán mindent is végig nyalok.
Viber, Whatsapp van!
Budapesten egyedül élő, fiatal, értelmiségi srácként keresem párok társaságát. Az adatlapom kitöltött, valamint ott láthattok rólam képet is.
Budapesten helyem van.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben.
Budapesten helyem van.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben.
Sziasztok.!! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Természetesen egyedül álló nő is jelentkezhet! SŐT!!Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is. Nem minden áron és nem mindegy kivel

Sziasztok! Igényes pár társaságát keresem.
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
smile ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
smile ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Sziasztok
wink
Köszönöm
Sziasztok
wave
wink
Köszönöm
Sziasztok
wave
Sziasztok! Feleséget, barátnőt masszíroznék, kényeztetnék ma este, és egész hétvégén..Utazni tudok.
Sziasztok Szerencs mellett diszkret lakasomban fogadnék ma és hétvégen nőt párokat.Kedves ápolt diszkrét pasi vagyok jó mérettel.
Sziasztok ma estere keresunk fiut ! Harmashoz
Sportos alkat legyen 40 eves korig
Tel szam elerhetoseg foto fontos !!!
Sportos alkat legyen 40 eves korig
Tel szam elerhetoseg foto fontos !!!
Szép napot,
Viber, Whatsapp van!
Viber, Whatsapp van!
Írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 01. péntek 03:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 03:49

Törölt felhasználó (4700626)

Sziasztok Ma estére keresünk pasit szerepjátékhoz hetero alapon