Ma délelőtt Győrben van szabadidőm, hölgyek, párok használjátok ki az alkalmat! Kemény, tabumentes szexre keresek!
Sziasztok ismerkednék Szegediekel november 23.-án keresek nőt/nőket/párokat egy jó éjszakára diszkréciom garantált mert csak 1 éjszakát leszek ott. Én egy szex imádó férfi vagyok aki imádja ha a partnere élvezi a szexet a többit privátba megbeszéljük
Én már nem hiszek és nem hiszem hogy össze jön a hármas. Mindent megtennék érte hogy pár hàzibaràtja lennék.
Sziasztok!
Párost fogadnék lakásomon. Akár rendszeresen is
Párost fogadnék lakásomon. Akár rendszeresen is

párhoz csatlakoznék a hölgy kényesztetésére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban.
Az eddigi nagyon pozitív élményeim után szeretnék még egyet
csavart belevinni a történetbe. A dolog annyit változik, hogy most nem csupán
egy sub pasit várok az irodámba, hanem egy sub párt (férfi+nő) szeretnék
egyszerre megszopatni. Domináns vagyok, kérlek ezt vegyétek figyelembe, szeretem,
ha úgy történnek a dolgok ahogy én akarom és nem vitatkozom.
Pontosan a következőt szeretném: Megbeszélünk egy időpontot
a héten, délután 5 óra után. Megmondom hova gyertek Újbudán, lemegyek értetek
az irodaház elé, bekísérlek, letérdeltetlek és keményen megszopatlak benneteket,
ha elélveztem utána kikísérlek.
Domináns, hetero, magas, 50-es vagyok, kemény farokkal!
Legyetek kulturáltak és engedelmesek.
csavart belevinni a történetbe. A dolog annyit változik, hogy most nem csupán
egy sub pasit várok az irodámba, hanem egy sub párt (férfi+nő) szeretnék
egyszerre megszopatni. Domináns vagyok, kérlek ezt vegyétek figyelembe, szeretem,
ha úgy történnek a dolgok ahogy én akarom és nem vitatkozom.
Pontosan a következőt szeretném: Megbeszélünk egy időpontot
a héten, délután 5 óra után. Megmondom hova gyertek Újbudán, lemegyek értetek
az irodaház elé, bekísérlek, letérdeltetlek és keményen megszopatlak benneteket,
ha elélveztem utána kikísérlek.
Domináns, hetero, magas, 50-es vagyok, kemény farokkal!
Legyetek kulturáltak és engedelmesek.
Helló!
Budapesten feleséget kényeztetnék a párja előtt!
Hosszútávra keresek megbízható, heteró párt!
Akár videózhatod is ahogy a feleséged cumiztatom,dugom a 23 cm es cerkámmal
Budapesten feleséget kényeztetnék a párja előtt!
Hosszútávra keresek megbízható, heteró párt!
Akár videózhatod is ahogy a feleséged cumiztatom,dugom a 23 cm es cerkámmal
Sziasztok! Pár keres partnert hosszabb távra. Borsod közelében keresünk ha lehet! Csak aki komolyan is gondolja az írjon majd !
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos jo méretű pasit aki fogadni is tud minket!
Dunaújvárosban fogadnék párt vagy hölgyet közös örömökre. Nagy méretű srác vagyok. Esetlegesen utazni is tudok.

Sziasztok!
Bácskiskunmegyében keresek olyan párt, párokat, akikhez lehetne csatlakozni! Részletekért privátban írj
Bácskiskunmegyében keresek olyan párt, párokat, akikhez lehetne csatlakozni! Részletekért privátban írj
Szép jo reggelt
A mai napon megint szabad vagyok.
Be szálnék férfiként párhoz.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
A mai napon megint szabad vagyok.
Be szálnék férfiként párhoz.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Sziasztok! Szombathely-Sopron vasútvonalon ismerkednék párral, akik fiatal srácot keresnének a hölgy örömére, akár hosszútávon.
Hármas, cuckold, házibarát, ami kisül belőle.
Házibarátként szívesen benne lennék kép és videó készítésben, extrém helyek kipróbálásában, programozásokban (Program közben is félrevonulni akár), és hasonlók.
Hármas, cuckold, házibarát, ami kisül belőle.
Házibarátként szívesen benne lennék kép és videó készítésben, extrém helyek kipróbálásában, programozásokban (Program közben is félrevonulni akár), és hasonlók.
Sziasztok.
Ma napközben Nagyatád és környékén hetero találka?
Hölgy vagy pár?
Ma napközben Nagyatád és környékén hetero találka?
Hölgy vagy pár?
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék,Budapesten
Pénteken délelőtt, Budapesten csinos lány, esetleg pár társasága lennék. Írjatok bátran, tapasztalatom van bőven!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
!!! Hármas szexhez CSAKIS fiatal fiút (18-20 éves) keresünk !!!
50 éves csinos szép milf nővel lennénk (adatlapomon utolsó képen!). Ha szeretnéd kipróbálni megélni, ami jó: írj és egyeztetjük a többit! Megbeszéljük a részleteket! Igényesek vagyunk, káros szenvedély nélkül! Légy te is az! Köszönjük!
50 éves csinos szép milf nővel lennénk (adatlapomon utolsó képen!). Ha szeretnéd kipróbálni megélni, ami jó: írj és egyeztetjük a többit! Megbeszéljük a részleteket! Igényesek vagyunk, káros szenvedély nélkül! Légy te is az! Köszönjük!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok, izgalmas időtöltést. Én szívesen csatlakozom párhoz.
(Ez egy válasz vadpár üzenetére (2024. 11. 03. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)