Ez hetero társkereső. Ilyen névvel tuti ratyi vagy.....
(Ez egy válasz cuki fiuka üzenetére (2024. 11. 05. kedd 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 19:25

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm férfiként.
Budapest, Pest megye.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Nagyon szeretnénk estére találni egy potens, enyhén bi férfit. Imádnám ha 2 férfi kényeztetne, nyalna, dugna!
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2024. 11. 05. kedd 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 18:11

Sziasztok! Párommal keresünk egy 50 feletti Bp-i férfit, aki fogadni tud ma este!
Sziasztok! Párommal keresünk egy 50 feletti Bp-i férfit, aki fogadni tud ma este!
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Harmadikként csatlakoznék párhoz+

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok!! Randiznék egyet, csak úgy a randevú izgalmáért... Aztán meglátjuk... Lányok, párok, kinek lenne kedve? Én 183/80, sportos 43 éves, szökésbarna, pasi vagyok. Egy jó randi ötletre harapok!!
T.

T.
Sziasztok!
Egy belevaló bulizàst kedvelő szeximàdó pàrral szívesen megismerkednék! Egész éjszakàs szexet szeressétek oldott hangulatban! Csak pàrok és hölgyek!
Egy belevaló bulizàst kedvelő szeximàdó pàrral szívesen megismerkednék! Egész éjszakàs szexet szeressétek oldott hangulatban! Csak pàrok és hölgyek!
Ma délelőtt Győrben van szabadidőm, hölgyek, párok használjátok ki az alkalmat! Kemény, tabumentes szexre keresek!
Sziasztok ismerkednék Szegediekel november 23.-án keresek nőt/nőket/párokat egy jó éjszakára diszkréciom garantált mert csak 1 éjszakát leszek ott. Én egy szex imádó férfi vagyok aki imádja ha a partnere élvezi a szexet a többit privátba megbeszéljük
Én már nem hiszek és nem hiszem hogy össze jön a hármas. Mindent megtennék érte hogy pár hàzibaràtja lennék.
Sziasztok!
Párost fogadnék lakásomon. Akár rendszeresen is
Párost fogadnék lakásomon. Akár rendszeresen is

párhoz csatlakoznék a hölgy kényesztetésére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban.
Az eddigi nagyon pozitív élményeim után szeretnék még egyet
csavart belevinni a történetbe. A dolog annyit változik, hogy most nem csupán
egy sub pasit várok az irodámba, hanem egy sub párt (férfi+nő) szeretnék
egyszerre megszopatni. Domináns vagyok, kérlek ezt vegyétek figyelembe, szeretem,
ha úgy történnek a dolgok ahogy én akarom és nem vitatkozom.
Pontosan a következőt szeretném: Megbeszélünk egy időpontot
a héten, délután 5 óra után. Megmondom hova gyertek Újbudán, lemegyek értetek
az irodaház elé, bekísérlek, letérdeltetlek és keményen megszopatlak benneteket,
ha elélveztem utána kikísérlek.
Domináns, hetero, magas, 50-es vagyok, kemény farokkal!
Legyetek kulturáltak és engedelmesek.
csavart belevinni a történetbe. A dolog annyit változik, hogy most nem csupán
egy sub pasit várok az irodámba, hanem egy sub párt (férfi+nő) szeretnék
egyszerre megszopatni. Domináns vagyok, kérlek ezt vegyétek figyelembe, szeretem,
ha úgy történnek a dolgok ahogy én akarom és nem vitatkozom.
Pontosan a következőt szeretném: Megbeszélünk egy időpontot
a héten, délután 5 óra után. Megmondom hova gyertek Újbudán, lemegyek értetek
az irodaház elé, bekísérlek, letérdeltetlek és keményen megszopatlak benneteket,
ha elélveztem utána kikísérlek.
Domináns, hetero, magas, 50-es vagyok, kemény farokkal!
Legyetek kulturáltak és engedelmesek.
Helló!
Budapesten feleséget kényeztetnék a párja előtt!
Hosszútávra keresek megbízható, heteró párt!
Akár videózhatod is ahogy a feleséged cumiztatom,dugom a 23 cm es cerkámmal
Budapesten feleséget kényeztetnék a párja előtt!
Hosszútávra keresek megbízható, heteró párt!
Akár videózhatod is ahogy a feleséged cumiztatom,dugom a 23 cm es cerkámmal
Sziasztok! Pár keres partnert hosszabb távra. Borsod közelében keresünk ha lehet! Csak aki komolyan is gondolja az írjon majd !