Ma este parhoz csatlakoznek !
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugjàk! Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.Ma délutánra keresünk pasit 3. nak.
Csak fotóval rendelkező,leinformálható,normális,tisztelettudó srác jelentkezését várjuk üzenetben.
Csak fotóval rendelkező,leinformálható,normális,tisztelettudó srác jelentkezését várjuk üzenetben.
Mai nap fogadnánk férfit feleség örömére .
Sziasztok!
Egy jó kaland ma Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland ma Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
szep estet olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak szopatjak a nejet illetve ahol a holgyet izgatna ha két pasi kényeztetné egyszerre,hely kellene utazni tudnek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Párnak Budapesten ma minden kívánságát teljesíteném smile
Én 179 cm 76 kg, jóképű, tiszta, diszkrét, intelligens, 34 éves.
Írj privát üzenetet
Én 179 cm 76 kg, jóképű, tiszta, diszkrét, intelligens, 34 éves.
Írj privát üzenetet
Sziasztok! Masszázst kedvelő csajjal vagy ilyen párral ismerkednék!
Holnap Szentesen gabalyodnánk
Holnap Szentesen gabalyodnánk.
Csak verbális kapcsolatra? Mert mi sem jutottunk 1-ről a 2-re,miután nem válaszoltok egy ideje.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 08. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 10:49
Törölt felhasználó (4661084)

Sziasztok! Pár keres hétvégi kikapcsolódáshoz partnert. Lehetőleg borsodban keresünk csak. Fotó előnyt jelent! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Pár keres hétvégi kikapcsolódáshoz partnert. Lehetőleg borsodban keresünk csak. Fotó előnyt jelent! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Ma( péntek estére) keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simmogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kiváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Sziasztok,
Párhoz csatlakoznék november 17-én pesten.
3-as, cuckold, extrémebb dolgokban is benne vagyok
Párhoz csatlakoznék november 17-én pesten.
3-as, cuckold, extrémebb dolgokban is benne vagyok