Párnak Budapesten ma minden kívánságát teljesíteném smile
Én 179 cm 76 kg, jóképű, tiszta, diszkrét, intelligens, 34 éves.
Írj privát üzenetet
Én 179 cm 76 kg, jóképű, tiszta, diszkrét, intelligens, 34 éves.
Írj privát üzenetet
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugjàk! Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
szep estet olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak szopatjak a nejet illetve ahol a holgyet izgatna ha két pasi kényeztetné egyszerre,hely kellene utazni tudnek!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!
Egy jó kaland ma Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Egy jó kaland ma Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Írjatok!
Mai nap fogadnánk férfit feleség örömére .
Sziasztok.Ma délutánra keresünk pasit 3. nak.
Csak fotóval rendelkező,leinformálható,normális,tisztelettudó srác jelentkezését várjuk üzenetben.
Csak fotóval rendelkező,leinformálható,normális,tisztelettudó srác jelentkezését várjuk üzenetben.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Ma este parhoz csatlakoznek !
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok,most hétvégén csatlakoznék párokhoz heteró alapon a hölgy örömére ! Borsod, Szabolcs
Bi párt keresek ma estére! Hely ok 11. kerületben.
Sziasztok ! Ma estére keresünk adatlapunk szerinti férfit ! Ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,pici iszogatás, egy kellemes masszázs a hölgy részére,simogatás,kézi munka, orál !
Sziasztok ! Pàrral ismerkednèk
Ma este csatlakoznèk!
Komoly szubmisziv not vagy cuckold part (bi is lehet) keres egy nagyfarku (20cm) inteligens jo humoru ferfi gyor kornyekerol...