Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Budapesten ma public, cuckold?
Budapesten ma public, cuckold?
December 6-ára keresnénk pár órára Nagykanizsa környéki 35-50 év közötti masszázshoz kicsit is értő, magára igényes, művelt, nem nagyarcú, diszkrét, normál testalkatú /max. 90 kg./ potens pasit, illetve esetlegesen hasonló korú párt, egy kis közös wellnesre, kölcsönös szimpátia esetén egy közös játszadozásra. A hely adott, Nagykanizsa környezete. Kérlek csak akkor jelentkezzél, ha megfelelsz az elvárásnak, és valóban lesz is bátorságod eljönni! Tapasztalatból, csak is arcos képes mailekből döntünk a befutókról. Mail címet küldünk a kép cseréhez.
Szép napot. Fejér megye déli részén (Bogárd) keresgélnék.
Sziasztok
Miskolc környéki párt keresek!! Hely van!!
Miskolc környéki párt keresek!! Hely van!!
Sziasztok. 27 éves sportos srac vagyok nagy mérettel szivesen csatlakoznék parokhoz. Győri vagyok de utazas nem gond számomra

Ma találkoznék, párral, vagy csajjal! 40 feletti pár érdekel, hely megoldott!! Kis perverzió előny
Sziasztok csakis a közelben keresünk hetero pasit 3.nak .Mi egy 40-es pár vagyunk.
Del-Pest és környéke ok fényképpel rendelkezz...
Del-Pest és környéke ok fényképpel rendelkezz...
Sziasztok! Cuckold kedvelő párral ismerkednék!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Kimondottan nagy intim méretű (min. 20 cm hossz és minél nagyobb vastagság) és jóképű igényes, magas (min. 180 cm) pasit keresünk párosunk hölgy tagjának részére Budapesten vagy környékén. A hölgy extrém csinos és szép arcú és imádja, ha keményen el van látva a baja
Fontos, hogy udvarias, kedves, megbízható és korrekt legyél és legyen kulturált helyed, ahol tudsz minket fogadni. Maximum 40 éves korig keresünk és fontos, hogy legyen arc, test és intim képed is. Privátban várjuk a jelentkezéseket.

sziasztok spermas puncit nyalnek akar dias kozben is erre nyitott párral ismerkednek..
Sziasztok! Szombaton 11.30án egy pár vagy hölgy csatlakozna Vasadon Wellnesbe?
Hali. Szívesen csatlakoznék ma éjszaka harmadiknak
Budapest előnyben. Bizonyos keretek közt utazni is tudok, X. kerületben van helyem is !

Milyet tudsz villantani?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 11. 23. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Jófej, kulturált párral találkoznék ma este, (Szolnok-Kecskemét) egy kellemes hármas (akár kötetlen ismerkedés) erejéig. Ápolt, fiatalos, 45 éves ffi vagyok. Utazás nem gond, de fogadni is tudok. Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Hello..igényes hàzaspàr vagyunk Miskolc környékén ,aki szereti a szőrös pinàt,jelentkezzen....!
Sziasztok! Helyes, igényes sportos alkatú, átlagos intim méretű pasiként keresek lányt, vagy párt mára, holnapra, akár mindkét napra. Helyem van. Képet, képeket tudok mutatni, tudok küldeni. Komolyan gondolom, akár telefonszámot, vibert, barmit megadok. Szép napot mindenkinek!

Szia. Szívesen csatlakoznék.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 11. 23. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)