Sziasztok! Heves megye és környékein , párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Sziasztok!
November 29 én, privát swinger bulit tartunk budapesti klubunkban. Várható létszám 30-40 fő.
Párok, hölgyek, és sportos pasik!!! jelentkezését még tudjuk fogadni.
November 29 én, privát swinger bulit tartunk budapesti klubunkban. Várható létszám 30-40 fő.
Párok, hölgyek, és sportos pasik!!! jelentkezését még tudjuk fogadni.
Szep napot spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is! Vanak e itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudnek!
Pár női tagját nyalnam ki nagyon hosszasan spriccelésig is akár mind 2 bejáratát is és kényeztetnem ha szeretné is .......én 33 éves hetero nyalás centrikus pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Igen csak igényelni kell és meg kapunk Mikulásnak .......
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Heves megye és környékein párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Igényelne engem innen pár hogy csatlakozzam harmadiknak?

párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Budapesten péntek napközben keresek párt hármas örömökre, helyem is van menni is tudok
Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük.
Haverommal keresünk Budapest és közelében párt vagy nőt hetero alapon !
semmi se kötelező ! =)
akár csak nézők leszünk, de be is szállunk szívesen, ahogy kívánjátok.
30 éves srácok vagyunk
semmi se kötelező ! =)
akár csak nézők leszünk, de be is szállunk szívesen, ahogy kívánjátok.
30 éves srácok vagyunk
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok pár vagyunk szívesen küldünk videókat

Miskolcon tudok fogadni párt hármas együttlétre
Sziasztok,szombat dèlutánra keresnènk egy 40- körüli fèrfit harmadiknak a hölgy örömère Budapesten... Csak olyan irjon aki franko es el is jön ovodásokra igèrgetökre nincs szükség