Sziasztok heves megyei páral ismerkednék

Kedves Párok! Ápolt, értelmes, sportos 30-as pasiként keresem kedves, igényes pár társaságát. Minden megbeszélés kérdése, de amiben benne vagyok: kukkolás, wellness, 3-as, cuckold. Van némi tapasztalatom és masszázsban profi vagyok. Óvszer használat , biztonságos szex elengedhetetlen, olyat keresek aki szintén így gondolkodik! 18-59ig☺️ Priviben írjatok, kérlek!
Sziasztok kedves párok, 36 éves igényes pasiként szívesen csatlakoznék Hozzátok hetero alapon. Kifejezetten vastag, körülmetélt intimmel rendelkezem, imádom a humort, és a szexet. Úzenteket privátban várom. Üdv: Zoli /Budapest - Zugló/
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Erre kíváncsi vagyok.
Lesz e-valós jelentkező.? (Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2024. 12. 03. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 17:49
Lesz e-valós jelentkező.? (Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2024. 12. 03. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

szep estwet feleseget használnék kényeztetnek a ferje elott akit ez nagyon izgatná! Hely kellene utazni tudnek! viber jo lenne ahol tarhatnank a kapcsolatot!
szep estwet feleseget használnék kényeztetnek a ferje elott akit ez nagyon izgatná! Hely kellene utazni tudnek! viber jo lenne ahol tarhatnank a kapcsolatot!
Üdv adatlapom szerint ismerkednék
párhoz beszállnék 182/94 50-es fiatalos ápolt,igényes, nagy mérettel rendelkező hetero pasii vagyok.
Sziasztok !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék hosszú távon. Győr és környékén.
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!
Miskolcon párt várok lakásomban
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Párodhoz csatlakoznék Hajdú-Bihar Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!
Nyíregyházán csinos pár partnere lennék ma éjjel! Írjatok bátran.
sziasztok pápai nőt vagy párt kerersek
Van itt valaki, akinek válaszoltak is telefonszámra, esetleg bárhová? Vagy csak a szokásos hangzatos, fiktív buli felhívás?
Mert ugye, csak komoly jelentkezőket vártak, de vajon magukkal szemben is alkalmazzák-e ugyanezt a követelményt, elvárást!? Nálam egy nemleges választ sem sikerült kicsikarniuk magukból, ahogy az itteni (unintelligens)hirdetőknél ez bevett szokás! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 16:58
Mert ugye, csak komoly jelentkezőket vártak, de vajon magukkal szemben is alkalmazzák-e ugyanezt a követelményt, elvárást!? Nálam egy nemleges választ sem sikerült kicsikarniuk magukból, ahogy az itteni (unintelligens)hirdetőknél ez bevett szokás! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4763664)

Sziasztok!
Hétfő este szexparti Miskolcon!
Harmincas, magas, csinos hölgy örömére keresek pasikat! Nem levelezgetek, bemutatkozó.. lehetőleg képes levél, telefonszámmal.
Csak az jelentkezzen, akit nem zavar a többes és tud jönni!!
Köszönöm
Hétfő este szexparti Miskolcon!
Harmincas, magas, csinos hölgy örömére keresek pasikat! Nem levelezgetek, bemutatkozó.. lehetőleg képes levél, telefonszámmal.
Csak az jelentkezzen, akit nem zavar a többes és tud jönni!!
Köszönöm
Sziasztok! Házibarátot keresünk hosszú távra!
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban