Magányos hölgyet értelmiségi pasi diszkréten meglátogatna, nap közben. Akár a férj tudtával is

50 182/95 fiatalos hetero pasi párral találkozna Bp-en.
50 182/95 fiatalos hetero pasit párral találkozna Bp-en.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Sziasztok budapesten keresek part helyem van de tudok en is menni akar csak kukkolasba is benne lennek
Péntek este Szentesen taliznék izgalmas párral

Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!
Idős 55-70 éves párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Szivesen ismerkednénk olyan pasival aki hétvégén nem annyira elfoglalt. Lehetőleg borsodban keresünk partnert. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Nyiregyházi vagy környéki pár aki a mai napon pasit keres? Igényes, kultúrált pasi vagyok. Délután, Este is ráérek. Várom leveleteket.
Párokkal ismerkednèk,szimpátia esetén beszallnek

Kedves Párok! Ápolt, értelmes, sportos 30-as pasiként keresem kedves, igényes pár társaságát. Minden megbeszélés kérdése, de amiben benne vagyok: kukkolás, wellness, 3-as, cuckold. Van némi tapasztalatom és masszázsban profi vagyok. Óvszer használat , biztonságos szex elengedhetetlen, olyat keresek aki szintén így gondolkodik! 18-59ig☺️ Priviben írjatok, kérlek!
59éves pár keres pasit párt.Fejér megye elöny.
Csak olyan jelentkezzen aki hétvégén is ráér este fele
Csak olyan jelentkezzen aki hétvégén is ráér este fele
Sziasztok! Hölgyel vagy párral ismerkednék. Hosszú távon tervezek! Ápolt igényes a megjelenésem. Helyel rendelkezem de ha úgy alakul akkor szívesen utazom is. Hobby szinten maszirozom. Több felé masszázs teknikát ismerek.
Sziasztok! A héten Kecskemét és környékén hölgyeket, párokat keresek hosszú, kemény dugásra. Ma is! Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Sziasztok heves megyei páral ismerkednék

Kedves Párok! Ápolt, értelmes, sportos 30-as pasiként keresem kedves, igényes pár társaságát. Minden megbeszélés kérdése, de amiben benne vagyok: kukkolás, wellness, 3-as, cuckold. Van némi tapasztalatom és masszázsban profi vagyok. Óvszer használat , biztonságos szex elengedhetetlen, olyat keresek aki szintén így gondolkodik! 18-59ig☺️ Priviben írjatok, kérlek!
Sziasztok kedves párok, 36 éves igényes pasiként szívesen csatlakoznék Hozzátok hetero alapon. Kifejezetten vastag, körülmetélt intimmel rendelkezem, imádom a humort, és a szexet. Úzenteket privátban várom. Üdv: Zoli /Budapest - Zugló/