29. Vasárnap estére 18 óra után Keresnénk egy 40 - 60 év közötti fogadni tudó Aktív/Uni férfit Győr és közvetlen környékén
Telefonos Elérhetőség szükséges az egyszerűbb kommunikáció végett
Telefonos Elérhetőség szükséges az egyszerűbb kommunikáció végett
A méret mit jelent?
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Méretes fiút keresünk ma estére
Bp.-n Párokhoz csatlakoznák heteró alapon ápolt kultúrált inteligens pasi vagyok 46 182/95 kg pasi
Sziasztok! Nyiregyi pár?? Helyem van kezdők is kehettek
Sziasztok!
Én rá erek S el is jonnék (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 28. szombat 17:48
Én rá erek S el is jonnék (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk elérhetőséggel.. Ma estére vsak olyan irjon aki el is jön. Ne raboljuk egymás idejét köszi
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok !Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Fényképet Viberen vagy WhatsApp -on tudok küldeni!Csak kukkolas is érdekel!?Privát üzeneteket várok!!
Zoli
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok !Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Fényképet Viberen vagy WhatsApp -on tudok küldeni!Csak kukkolas is érdekel!?Privát üzeneteket várok!!
Zoli
Sziasztok fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk elérhetőséggel.. Ma estére vsak olyan irjon aki el is jön. Ne raboljuk egymás idejét köszi
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intimmel! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréciót adok és viszont várom!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intimmel! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréciót adok és viszont várom!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel ˇ"
vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok!
Szilveszter este/éjjel párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére Miskolcon, esetleg Nyíregyházán.
29 éves pasi vagyok, átlagos mérettel, átlagon felüli állóképességgel!
Szilveszter este/éjjel párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére Miskolcon, esetleg Nyíregyházán.
29 éves pasi vagyok, átlagos mérettel, átlagon felüli állóképességgel!

sziasztok!
Holnap délután/este párt vagy egyedülálló hölgyet (szerintem itt ilyen nincs) fogadnék, de igény esetén utazni is tudok (Bp vagy Pest megye). Részleteket privátban.
Holnap délután/este párt vagy egyedülálló hölgyet (szerintem itt ilyen nincs) fogadnék, de igény esetén utazni is tudok (Bp vagy Pest megye). Részleteket privátban.
Vasárnap estére keresek budapesti/pest megyei, hellyel rendelkező párt kötetlen hármas szexre! Sportos, ápolt és igényes pasi vagyok!

Jászberényi férfiként beszalnek párokhoz ,írj és megyek
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok szilveszter délelőtt Debrecenben esetleg az Aguaticumban esetleg pár lesz!? Én ot leszek!
Sziasztok irtam
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 07:16

Sziasztok!
Holnap (szombat) pesten leszünk. Délután szívesen fogadunk higiénikus, intelligens pasit, pasikat.
Kizárólag a nagy, formás méret (19,20 cm-től felfelé) és/vagy extra élvezési mennyiség motivál.
Hármasban maszti (mindenki magának a másik látványának élvezése - én is masztizom előtted
, szimpátia esetén handjob is szóba jöhet. (kicsit besegítek neked)
Élvezés rám. - a hova (?) , itt is természetesen személyes szimpátia kérdése.
Csak akkor írj, ha el is mersz és tudsz jönni, találkozni.
Üdv, Niki
Holnap (szombat) pesten leszünk. Délután szívesen fogadunk higiénikus, intelligens pasit, pasikat.
Kizárólag a nagy, formás méret (19,20 cm-től felfelé) és/vagy extra élvezési mennyiség motivál.
Hármasban maszti (mindenki magának a másik látványának élvezése - én is masztizom előtted

Élvezés rám. - a hova (?) , itt is természetesen személyes szimpátia kérdése.
Csak akkor írj, ha el is mersz és tudsz jönni, találkozni.
Üdv, Niki
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...