45 percen belül vki Szolnokra párhoz?
Sziasztok ma este lányok párok? Pest megye!
Boldog új évet Mindenkinek!
B.U.È.K mindenkinek!Ha szimpatikus nő szemèlyèben,volna valamihez kedve, keressen bátran!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!Ma este csatlakoznék párhoz-Nő örömére,vagy randiznék Nővel Esztergom-Doprog-Párkány környékén.Kedves,figyelmes,tapasztalt masszőrfiú vagyok.Helyem nincs,autózni tudok...
En tudok fogadni ma este. Egyeztessünk
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 12. 31. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Én rá érnék (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 12. 31. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én rá érnék (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 12. 31. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiút keresünk kizárólag a lányi örömére Budapest
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Sajnos figadni nem tudok
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 12. 31. kedd 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma este fiú Budapest ès környékén? Aki fogadna ?
Sziasztok! Nőt, párt keresek Budapesten és környékén diszkrét együttlétekre!
Sziasztok ! Békésben v Csongrádban párhoz csatlakoznék!!!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párokhoz kisebb társasághoz! Termeszetessen szimpátia alapon
Igényes, nem dohányzó vidám, jófej, találkozni is merő pasiként keresek ma napközben, vagy este kalandot csinos Nővel párral. Budapest, de utazni is tudok, nem gond.
Sziasztok. Ha jól alakulnak a dolgok, január 3-án fogok egy éjszakát tölteni Budapesten. Ellátogatnék valamelyik klubba ha erre kérnek fel a párok. Esetleg privát találkozásra is nyitott vagyok, nálatok vagy szállodai szobámban. Volt már hármas mfm tapasztalatom, csak és kizárólag hetero alapon.
Sziasztok! Pàrt keresek akikhez csatlakozhatnék, jó lenne olyan pàrt találni ahol a hölgy nagyobb mellű, ez a gyengém!

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel "
vagy 01.02 esetleg 01.03 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
vagy 01.02 esetleg 01.03 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !