Sziasztok. Ma estére hölgyet vagy párt keresek. Fogadni és utazni is tudok. Részletekért keressetek?
Sziasztok. Ma holnap csatlakoznék. Akár nálam is meg oldható.
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Bp- Solymár és környékén csatlakoznék hetero alapon pártokhoz. Akár nálam is Pilisvörösváron. 45é, normál alkat vagyok.
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel játszotársat keres hölgy ill pár személyében kizárólag hetero alapon üdv P
sziasztok. mai nap folyamán veszprémben leszek, szivesen csazlakozom hölgyekhez, párokhoz.
Sziasztok!
Én szívesen kényeztetném a hölgyet.
Esztergomi 40 éves többesben lehet mondani tapasztalt pasi vagyok
Én szívesen kényeztetném a hölgyet.
Esztergomi 40 éves többesben lehet mondani tapasztalt pasi vagyok
Sziasztok! Magas,férfias pasi csatlakozna 3.-nak
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék!BP.!
Párhoz csatlakoznék!BP.!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,MA délutánra keresek VALÓS párt..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,MA délutánra keresek VALÓS párt..

Moto
Sziasztok
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Hétköznap napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Hétköznap napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok! Keresünk 1-2 kifejezetten ápolt, igényes férfit a hölgy örömére.
Sziasztok!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék a Hölgy örömére
Utazni tudok Üdv Laci
Utazni tudok Üdv Laci
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki //////örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / kukkolnék is csak párokat /<>()()(
Sziasztok!
Mai napra keresünk egy kulturált, diszkrét pasit harmadiknak vagy párt hetero alapon szoboszlóra!
Mai napra keresünk egy kulturált, diszkrét pasit harmadiknak vagy párt hetero alapon szoboszlóra!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !