Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Holnapra meg mindig keresünk pasit, akinek lenne kedve hozzánk csatlakozni!
Pasit keresünk 3.nak
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Sziasztok pár vagyunk pasit keresünk 3.nak Nógrád megye előny
Sziasztok. Párt vagy lányt keresek ma estére!
Nógrád megyében és Pest-Budapest körzet.
Amiben benne vagyok:
csak egy kellemes beszélgetés,petting,simogatás,orál,maszírozás,csak farokverés ha a feleség kiváncsi milyen egy másik idegen farkat fogni verni,autós kaland,fogadni nem tudok,találka nálatok vagy panzió,akár fotózás is szóba jöhet,3as szex de a tali lehet szex mentes is.várom a jelentkező párokat lányokat.
Nógrád megyében és Pest-Budapest körzet.
Amiben benne vagyok:
csak egy kellemes beszélgetés,petting,simogatás,orál,maszírozás,csak farokverés ha a feleség kiváncsi milyen egy másik idegen farkat fogni verni,autós kaland,fogadni nem tudok,találka nálatok vagy panzió,akár fotózás is szóba jöhet,3as szex de a tali lehet szex mentes is.várom a jelentkező párokat lányokat.
Ma estére keresek egy párt hetero alapon én 42 éves sportos pasi
21/6cm a farkam Budapest és környéke előny
21/6cm a farkam Budapest és környéke előny
Sziasztok kezdő pár vagyunk keresünk pasit harmadiknak
Keres pár esetleg ma késő este nagy farkú pasit harmadiknak?
Bp vagy Pest megye.
Bp vagy Pest megye.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is ////;;;;:;://///
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Pénteken napközben rosszalkodnék csinos lányokkal/párokkal Budapesten. Írjatok bátran.
Üdvözlök mindenkit! Egy kezdő srác keresne Párrokat diszkréten!!
Szombat este nagycicis hölgy kenyeztetésére pasit keresünk.Eger-Miskolc.Helyed legyen.
Sziasztok
Jelenleg Miskolc -Eger környékén csatlakoznék jófej párhoz!
Jelenleg Miskolc -Eger környékén csatlakoznék jófej párhoz!

Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Viber, Google Chat, Whatsapp megoldható!
Csak találkozni merő párok írjanak, nem képgyűjtőket és levelező partnereket keresek!