Sziasztok. Ma szívesen csatlakoznék Párhoz. Utazni és fogadni is tudok.
Párokhoz csatlakoznék,pest,fejér,kom-esztergom megyében! Utazni tudok,akár rendszeresen,hosszútávra!
Sziasztok!
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 42 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Hétfőn napközben szívesen fogadnék egy párt cuckold témában!
Miskolcon csatlakoznék párhoz. Helyem is van. Nyitott vagyok mindenre
Ma késő délután/kora este nővel, párral kalandoznék Fehérvár ès környékén!
Ápolt 40+ os férfi vagyok!
Ápolt 40+ os férfi vagyok!
Sziasztok!
Komárom Esztergomba keresünk kedd( 01.14.) pasit harmadiknak! Egész estés program!
Komárom Esztergomba keresünk kedd( 01.14.) pasit harmadiknak! Egész estés program!
Jelentketnék

Sziasztok! Ma este hölgynek, párnak (hetero) lennék kellemes társasága! Gyöngyös +50 km..
Sziasztok.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Jövő hét hétfő-kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Ma este miskolcon szívesen lennék egy pár partnere.
Hölgy, lány,pár, valamilyen formában, szimpátia alapján,ma?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Ma este is várunk fiatal!! srácot hármas szexhez. Privát üzit küldj

Sziasztok! Ma este hölgynek, párnak (hetero) lennék kellemes társasága! Gyöngyös+50 km…
Hölgyet vagy párt keresek 45+ felett ma estére. 40-es budapesti ápolt, igényes hetero férfi vagyok. Helyem van a 6. kerületben de utazni is tudok.
Sziasztok pár vagyunk pasit keresünk a lány örömére Nógrád Pest megye
Sziasztok. 59éves pár keres ma este Szekszárdon pasit!