Sziasztok
30 éves nagyfarku srackent keresek mai napra L'art vagy nőt!
Tartós és vadd szexre
22cm
30 éves nagyfarku srackent keresek mai napra L'art vagy nőt!
Tartós és vadd szexre
22cm
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
párhoz csatlakoznék, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Párral ismerkednék.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Nagy mérettel párhoz csatlakoznék q hölgy örömére!
Sziasztok! Csütörtök-péntek estére keresünk partnert/partnereket, Hajdúszoboszlón leszünk.
Az adatlapunk szerint keresünk,olvass és privátban jelentkezz
Az adatlapunk szerint keresünk,olvass és privátban jelentkezz

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hölgyek társaságát keresem!
Részletek az adatlapomon!
Részletek az adatlapomon!
Sziasztok,
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr.
Szép napot
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr.
Szép napot
Jó méretű, kitartó férfit keresünk cuckold szexre! Hölgy tagunk telt ! Szeresd a duci hölgyeket ! Igényesség diszkréció fontos! Enyhe bi elöny
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Párhoz csatlakoznék,spermás puncit nyalnám tisztára!
Idős párok,nők? Előny ha duci nagy mell dús szőrzet. Baranya,Tolna
Párhoz csatlakoznék akár adatlapom szerint is.
Ha szimpi az adatlapom akkor írj és megbeszéljük.

Ha szimpi az adatlapom akkor írj és megbeszéljük.

Üdv. Salgótarján környékéről valaki? Hetero 43 éves független férfi vagyok.
Nőkkel - párokkal ismerkednék.
Helyen van, fogadni - utazni is tudok.
Nőkkel - párokkal ismerkednék.
Helyen van, fogadni - utazni is tudok.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék fiatal vagy idősebb párokkal.
Utazni Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, diszkréten.
Ha netán valaki ismerkedne egy nem tapasztalatlan 24 éves fiatal pasival, várom az üzenetet.
Utazni Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet, diszkréten.
Ha netán valaki ismerkedne egy nem tapasztalatlan 24 éves fiatal pasival, várom az üzenetet.
Találkozni merő párt keresek!