Sziasztok!
Szívesen ismerkednék párokkal. Társkeresőben vannak fotóim.
Üdv:Catania84
Szívesen ismerkednék párokkal. Társkeresőben vannak fotóim.
Üdv:Catania84
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !!!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére///////)()(((
Sziasztok! Igényes, szenvedélyes, nagy méretű férfiként keresnék egy érett hölgyet vagy párt Nagykanizsa-Keszthely-Marcali környékéről.

Szia! Érdekelne a dolog, tudsz adni kontaktot? Köszönöm
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 13:31

FEBRUÁR 6. CSÜTÖRTÖK Pasitöbbletes swinger Part!!
. Aki még nem járt nálunk , akkor most itt az idő
25-35 fő közötti létszám 20:00-2:00 h között 9. kerületbe.
Február 15.-én pedig Valentin napi bulink lesz , Zuglóban 50-70 fő közötti létszámmal. 20:00-3:00 h között
Swinger eseményeink és Podcast adásaink megtalálhatok a weboldalunkon , melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours csapata
. Aki még nem járt nálunk , akkor most itt az idő

Február 15.-én pedig Valentin napi bulink lesz , Zuglóban 50-70 fő közötti létszámmal. 20:00-3:00 h között
Swinger eseményeink és Podcast adásaink megtalálhatok a weboldalunkon , melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours csapata
Sziasztok! Aktuális még a keresés? Kíváncsi lennék rátok…
(Ez egy válasz gellert üzenetére (2025. 02. 01. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 17:39

Hetero srácot keresek 2 fiú 1 lány felállásra.
A hölgy 47 éves, tüzes, cicis. Intelligensebb partnerek érdeklik.
pesten keresek tarsasagot ma estere
Szia mikorra?
Beszéljünk privátban. (Ez egy válasz gellert üzenetére (2025. 02. 01. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 17:39
Beszéljünk privátban. (Ez egy válasz gellert üzenetére (2025. 02. 01. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma estére Párt vagy Hölgyet keresek Győr és 100 kilométeres körzetébe. Utazni tudok
Ma estére Párt vagy Hölgyet keresek Győr és 100 kilométeres körzetébe. Utazni tudok
Sok spermával és szép farokkal rendelkező férfias férfiként ismerkednék ma vagy holnapi programra hölggyel vagy párral hetero alapon. Nálam is talalkozhatunk, utazhatok is. Megbízható vagyok és a tettek embere. Van némi tapasztalatom
Sziasztok! wave Budapesten egyedül élő, fiatal, értelmes srácként keresem párok társaságát. Az adatlapom kitöltött, valamint ott láthattok rólam képet is.
Budapesten helyem van, akár ma este is.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben
Budapesten helyem van, akár ma este is.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben
Sziasztok!
Igenyes, apolt, sportos srac vagyok. Szivesen talalkoznek lannyal/parral a hetvegen.
Igenyes, apolt, sportos srac vagyok. Szivesen talalkoznek lannyal/parral a hetvegen.

Sziasztok engedjetek meg H először is bemutatkozak,42 éves potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok párt keresek minden jóra. Van tapasztalatom és nagy élvezem a többest,van benne valami plusz,,,,,és én éppen ezt a pluszt keresem.
Sziasztok engedjetek meg H először is bemutatkozak,42 éves potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok párt keresek minden jóra. Van tapasztalatom és nagy élvezem a többest,van benne valami plusz,,,,,és én éppen ezt a pluszt keresem.
Sziasztok!
Holnap nap közben szívesen találkoznék párral, hölggyel. Utazni és fogadni is tudok, részleteket privátban egyeztessük.
Holnap nap közben szívesen találkoznék párral, hölggyel. Utazni és fogadni is tudok, részleteket privátban egyeztessük.
Miskolcon ki szeretné látni ahogy meg dugom a feleségét? Hozd el a párod még ma hozzám
Ma keresek kalandora lányt, párt! Cuckold, gang-bang, vagy bármilyen huncutkodás a hölgy
örömére. 21-68 év közt!

sziasztok
mi két 40-es ápolt potens igényes hetero pasi vagyunk szívesen ismerkednénk kalandoznánk (házas)párral hölggyel Bp-i találkahellyel írjatok ránk bátran privátban
mi két 40-es ápolt potens igényes hetero pasi vagyunk szívesen ismerkednénk kalandoznánk (házas)párral hölggyel Bp-i találkahellyel írjatok ránk bátran privátban
Sziasztok!
Ma estére férfit fogadnánk üzenetet privátba.
Ma estére férfit fogadnánk üzenetet privátba.