Sziasztok!
Pénteken pesten leszünk. Délután második felében (4-5 órától) szívesen fogadunk partnert. Igényes helyünk van.
Csak az írjon, aki...
- a megjelölt időpontban ráér
- aki mer is találkozni
- akit izgatnak az adatlapunkon megjelöltek
- aki meg is felel az ott leírtaknak
MAILBEN várjuk a jelentkezést!
Üdv
Niki & Roli
Pénteken pesten leszünk. Délután második felében (4-5 órától) szívesen fogadunk partnert. Igényes helyünk van.
Csak az írjon, aki...
- a megjelölt időpontban ráér
- aki mer is találkozni
- akit izgatnak az adatlapunkon megjelöltek
- aki meg is felel az ott leírtaknak
MAILBEN várjuk a jelentkezést!
Üdv
Niki & Roli
Párt keresek akikhez csatlakozhatnék nagy intim mérettel.
Leginkább BP környéke de utazni is tudok akár.
Leginkább BP környéke de utazni is tudok akár.
Csak Budapesten keresek.párt akihez becsatlakoznék.akár mindkét fél örömére.Sportos potens 50 és vagyok.Csak privátba ha lehet vagy emailben
Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Sziasztok.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Szép estét! Egész éjjel szabad vagyok, párok vagy hölgyek társaságát értékelném!
Sziasztok par szeretkezésèt nézném
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sportos férfiként keresek párt ma estére, helyem van.
Héviz ma este?
Szia sziasztok. Szopok nyalok gombot varok. Párt keresek hosszú távon.
Sziasztok! Házaspárt keresek akár inkább kezdőket csakis a hölgy örömére Molett Teltség nem lehet akadály Nyiregy és környékéről!’ Egy 49 éves férfi vagyok
Sziasztok. Pasit fogadnánk ma éjszakára az adatlapunknak megfelelően.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma vagy holnap párhoz csatlakoznék Pest megyén belül.Ígényed ápolt sportot szerető Nyitott gondolkodású ember vagyok.Szex az a legfontosabb az életemben.Jelentkezzezek vagy írjatok ràm
Párt fogadnék vagy Hölggyel találkoznék ma este vagy holnap napközben Budapesten a III. kerületben. Cuckold szex. Igényes pasi vagyok kellemes mérettel.
Idősebb partnereket keresek minden jóra!
Olyan párt keresek akiket izgatna, ha nézném a szeretkezésüket majd ha úgy alakul és igénylik az ő elgondolásuk szerint továbbléphetnénk.