Ma délután valaki Ajkán? Hölgy, pár?. Akár csak kukkolás is érdekel. Enyhe bi is oke.
Írok nektek
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Mai napra keresem partnerem, partnereim Budapesten. Olvass adatlapot. Olyan jelentkezzen, aki valóban erre vágyik, nyafogas mentesen. Squirt élvezet garantálva!
Telt erett intim területen természetes nyitot nőt kenyeztetnek vagy biszex part duplan puncira
Február 21 i bulinkba szóló pasinak van hely!
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok,
kedd vagy szerda estere keresnek sportos potens fiut harmadiknak. Min 185 cm es max 90 kg legy...
Fotos leveleket varunk vagy provate ban vagy emailen.
Szep Estet
kedd vagy szerda estere keresnek sportos potens fiut harmadiknak. Min 185 cm es max 90 kg legy...
Fotos leveleket varunk vagy provate ban vagy emailen.
Szep Estet
Sziasztok!
Csatlakoznék párhoz Budapesten. Írj üzenetet
Csatlakoznék párhoz Budapesten. Írj üzenetet
Sziasztok,
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Kellemes idő eltöltésére keresem ápolt és kulturált partnerem, párokhoz is szívesen csatlakozok, akár fogadni is tudok....(felnőtt élvezetes játékok), jól tartom magamat, igényes és ápolt férfi vagyok.
Sziasztok kedves párok! A taxis ma ismét kalandozna!
írjatok légyszi, Budapesten!!

Sziasztok.
Holnap 16' órától Sárváron leszek egy privát apartmanban , lenne kedved párnák hölgynek ismerkedni? Igényes pasi vagyok.Yóni masszázs tudással tapasztal is szívesen kényeztetek
Holnap 16' órától Sárváron leszek egy privát apartmanban , lenne kedved párnák hölgynek ismerkedni? Igényes pasi vagyok.Yóni masszázs tudással tapasztal is szívesen kényeztetek
Szívesen taliznek veletek
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2025. 02. 15. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok krisztian vagyok 36 eves sportos igenyes jó intim meret el es párokat es szölö hölgyek nek kedveskednem minden jobann csak is hetero alapon privátba várom a válasz
Sziasztok én 42 éves pasi vagyok szívesen csatlakoznék párhoz A nő örömére hetero alapon 21 / 6 cm-es a farkam kamuzok kérlek ne
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hölggyel hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Sziasztok Demjénben leszünk 19-23 között keresünk fiút hetero alapon kizárolag 30 kor ig maximum ès csak környèkbeli
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sportos 40 es pasi extra mérettel ismerkedne 12 ker búvóhely kizárólag hetero alapon, szóló hölgyek, párok
Szép estét
Szép estét