Győr és Móvár környékén
Sziasztok most szombat estére keresek párt kölcsönös élvezetes játékokra
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék!

Sziasztok! Értelmes, igényes srácként keresem párok társaságát a mai napra. Budapesten helyem van, az adatlapom pedig kitöltött. Ha érdekes lehetek, írjatok nyugodtan.
Sziasztok,
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti , Pest megyei házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Normális, ápolt, hetero férfiként keresek egy együtt élő budapesti , Pest megyei házaspárt, péntek, vagy szombat estére.
Fontos, kizárólag MASSZÍROZÁSRA, A FELESÉG ÖRÖMÉRE.
A férj segítségével, tehát együtt masszírozzuk a hölgyet.
Minden egyes részén természetesen.
Nem az a cél hogy a végén beszálljak, hanem a jókedv és szórakozás. Nem vagyok profi, csak lelkes amatőr, aki házhoz megy.
Szép napot
Lenne aki el látna egy straponnal Ráckeve környékén.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!36 éves sportos férfiként holnap estére keresek párt heteró alapon a hölgy örömére!Utazás nem probléma !
Sziasztok Feb 22 Szombat estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Nagyon potens pasiként keresek párokat az adatlapom szerint. Utazni és fogadni egyaránt tudok, tapasztalattal rendelkezem.
Szívesen talákoznék párral akiket izgatna, ha nézném a szeretkezésüket majd ha úgy alakul és igénylik az ő elgondolásuk szerint továbbléphetnénk. Részleteket privátban egyeztessük.
Sziasztok
MA spontán találkozóra keresek VALÓS párt..
Moto
MA spontán találkozóra keresek VALÓS párt..

Moto
Sziasztok!spontán,ápolt,sportos,diszkrét,rugalmas(testileg is
) férfiként keresem nyitott,ápolt,kedves pár társaságát!
Fontos számomra a személyes találkozó is,gyorsabb könnyebb,ismerkedés miat.

Fontos számomra a személyes találkozó is,gyorsabb könnyebb,ismerkedés miat.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Sziasztok!
Hajdú-Bihar megyében keresek egy szimpatikus, komoly elhatározással rendelkező párt, akik meg szeretnének élni egy hármas találkozót a pénteki napon, napközben!
Én egy 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, egészséges, intelligens, megbízható férfi vagyok. Nagyon szeretnék újra megélni egy izgalmas hármast és várom a megfelelő pár jelentkezését!
Éljük meg a vágyainkat!
Hajdú-Bihar megyében keresek egy szimpatikus, komoly elhatározással rendelkező párt, akik meg szeretnének élni egy hármas találkozót a pénteki napon, napközben!
Én egy 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, egészséges, intelligens, megbízható férfi vagyok. Nagyon szeretnék újra megélni egy izgalmas hármast és várom a megfelelő pár jelentkezését!
Éljük meg a vágyainkat!
Sziasztok! Pár hölgytagját kényeztetném…Eger-Hatvan között..