Sziasztok. Egyedülállóként szóló hölggyel és párokkal ismerkednék. Kellemes napot mindenkinek, sziasztok.
)

Sziasztok!! Alkalmi vagy akár hosszabb távra keresek Bp-i, hölgyet, nőket , pártokat .
PL: Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt .
Nem vagyok független a párom tud róla ,de nem kíváncsi arra ,hogy ép kivel mit csinálok . Ezért nem tudok egyből ugrani.
PL: Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt .
Nem vagyok független a párom tud róla ,de nem kíváncsi arra ,hogy ép kivel mit csinálok . Ezért nem tudok egyből ugrani.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék akár csak cuckold témában is.
Sziasztok! Többesben tapasztalt, igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár a mai napon is. Helyem van Budapesten.
Csatlakoznék Szegeden harmadiknak hétköznap nappal egy 60 éves intelligens pasi. Privátba írj.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Sziasztok!
Vásárosnaményi srác vagyok.
Van itt olyan pár akihez csatlakozhatnék?
Vásárosnaményi srác vagyok.
Van itt olyan pár akihez csatlakozhatnék?
Sziasztok. 34 éves hatvan melletti, szingli vagyok.
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 16:29

Sziasztok. Pasikkal ismerkednénk budapest és környékén olyannal akit nem zavarna még egy pasi plussz! Jöhetsz a abarátoddal is ha sportos helyes pasik vagytok!

Írtam nektek
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2025. 02. 23. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 23. vasárnap 16:29

Sziasztok. Pasikkal ismerkednénk budapest és környékén olyannal akit nem zavarna még egy pasi plussz! Jöhetsz a abarátoddal is ha sportos helyes pasik vagytok!
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Harmadiknak keresünk nő örömére.
Kicsi méret előnyt jelent
Feltétel izmos kigyúrt férfi max 45 éves korig
Elsősorban Szabolcs.
De utazni tudunk.
Kicsi méret előnyt jelent
Feltétel izmos kigyúrt férfi max 45 éves korig
Elsősorban Szabolcs.
De utazni tudunk.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!
Sziasztok!
Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok akár még maeyte is!Fényképet Viberen vagy WhatsAppon tudok küldeni! Privát üzeneteket várok!
Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok akár még maeyte is!Fényképet Viberen vagy WhatsAppon tudok küldeni! Privát üzeneteket várok!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék hosszú távon, Győr+50km körzetben.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék nagy intim mérettel a hölgy örömére!
Párhoz csatlakoznék nagy intim mérettel a hölgy örömére!