Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Sziasztok! Szabolcsi Házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére ha kezdők vagytok se gond egy 49 éves Nyiregyi hellyel rendelkező férfi vagyok írjatok cserèljünk viber számot!
Sziasztok!
Ma esti kalandra keresünk utazni tudó pasit harmadiknak. Első sorban enyhe bi , spermás játékokra. Tel( viber) számos levélre , hölgytagunk reagál.
Ma esti kalandra keresünk utazni tudó pasit harmadiknak. Első sorban enyhe bi , spermás játékokra. Tel( viber) számos levélre , hölgytagunk reagál.
Férfit keresek, aki nyitott male-male-female hármas partikra. Országos szinten is szívesen fogadok ajánlatokat. Átlag feletti méret előnyös. Hosszú távú együttműködésre vágyom, kizárólag szórakozás céljából, semmilyen anyagi jellegű elvárás nincs. Ha szükséges, a szállást és utazást felezzük.
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék hetero alapon Budapesten. Privizz ha érdekel
Párokhoz csatlakoznék hetero alapon Budapesten. Privizz ha érdekel
45éves 190cm magas nagyfarkú bika, feleséget dugna
Sziasztok,
Budapesten és pest megyében keresnék találkozni merő párokat. Akár már mai találkozással.
Budapesten és pest megyében keresnék találkozni merő párokat. Akár már mai találkozással.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok!
Budapesten egyedül élő, fiatal, értelmes srácként keresem párok társaságát. Az adatlapom kitöltött, valamint ott láthattok rólam képet is.
Budapesten helyem van, akár ma este is.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben

Budapesten helyem van, akár ma este is.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben
Sziasztok Debrecen környékén csatlakoznék párokhoz hetero alapon ,sajnos kevés az időm de hátha tudunk valami közös időpontot találni
Jo reggelt
Szép vasárnapi napra, az az holnapra keresek és akár rendszeres találkákra keresek egy olyas fajta párt akivel az adatlapom szerint tudnánk kapcsolatot teremteni.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést a közelemből.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.
Szép vasárnapi napra, az az holnapra keresek és akár rendszeres találkákra keresek egy olyas fajta párt akivel az adatlapom szerint tudnánk kapcsolatot teremteni.

Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést a közelemből.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot.

Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. Budapesti, vagy pest megyei párokkal ismerkednék.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Feleség dupla örömére ismerkednénk .
Sziasztok! Kevés,diszkrét,vidám,ápolt férfi vagyok!
Kedves kulturált párt keresek adatlapom alapján.
Kedves kulturált párt keresek adatlapom alapján.
Budapesti párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére!
Glory Cafe-ba is leszoktam járni általában péntek vagy szombat esténként.
Glory Cafe-ba is leszoktam járni általában péntek vagy szombat esténként.
Sziasztok! Pár hölgytagját kényeztetném igény szerint, a párja előtt (hetero alapon) ..!! Utazni tudok ésszerű távolságon belül ..