Sziasztok! Holnap napközben valaki?☺️
Sziasztok keresünk fiút hetero alapon hármas szexre szombaton estère Max korhatár 27 ès csak Budapestiek èrdekelnek.
Jó reggelt
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
Sziasztok.Párt keresek, ismerkednék!
Kedves Zempléni párok!
A csütörtöki napon, napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.
Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!

A csütörtöki napon, napközben Szerencs-Tokaj-Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén találkoznék egy szimpatikus, határozott párral, akikkel megélhetnénk egy emlékezetes hármas együttlétet.

Én egy 39 éves, 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, megbízható férfi vagyok.
Valóban találkozni szeretnék, nem álmodozom, hanem konkrét elképzeléseim vannak!
Nem szeretnék sem a Ti, sem a magam idejével játszani, így kérem, hogy csak abban az esetben írjatok, ha valóban találkozni is szeretnétek.
Várom a megkereséseteket!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek!Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Igényes, tapasztalt potens férfi állandó kapcsolatra Bevállalós, nyitott 50+os párokkal találkozna.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék hozzátok ma este harmadiknak
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2025. 03. 04. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 04. kedd 18:23

Sziasztok késö este egy nagy farku ffi minimum 19cm aki szeret nyalni is hoszab idöt?
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok késö este egy nagy farku ffi minimum 19cm aki szeret nyalni is hoszab idöt?
Sziasztok!
Holnap délelött párhoz csatlakoznék!BP.,és környéke!
Holnap délelött párhoz csatlakoznék!BP.,és környéke!
Házibarát lennék.
Lásd adatlapom.
Lásd adatlapom.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok. Budapest, pest megyei párokkal ismerkednék. Ápolt, sportos, igényes pasi vagyok többes tapasztalattal.
Szerdán Sopron környékén szivesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon a hölgy örömére!
Ismerkednék Hetero alapon hosszabb távon
A helyzet az, hogy - mint minden ilyen helyen, ahol nincs kontrollálva a nemek aránya - a társadalmi berendezedés és elvárások egyenes következményeként túlnyomó többségben vannak a férfiak. Az pedig szintén logikusan levezethető, hogy ezen túlnyomó többség nagy része vagy kamus (és így éli ki a frusztrációit), vagy komolyan gondolja ugyan, de abban a rózsaszín álomvilágban él, hogy egy ilyen oldalon csak úgy repkedni fognak a csajok és mindenféle energia- és időbefektetés nélkül kiélheti magát (a hozzászólásod alapján te is ebbe tartozhatsz). Van egy rossz hírem: ez sehol se lesz így, semmilyen valódi helyen és semmilyen netes oldalon nem fogod lespórolni a "melót". Sőt, ha egy ilyen helyen az a kevés nő kellően magasra helyezheti a lécet, ráadásul jó eséllyel minden férfi hendikepről indul a sok idióta miatt, és ebből kell valamivel kitűnnöd, az bizonyos szemszögből jóval nehezebb, mint 1v1 elhívni valakit egy randira és bevágódni nála.
Értsd meg, hogy ha egy csaj vagy pár beír egy felhívást, amiben pasit keresnek, az kapásböl üzenetek százas nagyságrendjét jelenti majd nekik, aminek legalább a kétharmada még a világosan leírt keresési feltételeknek sem felel meg, de azért ír... Borzasztó nehéz így még a csajnak is szűrnie, sokszor nem kapsz választ sem, de hogy még a végső befutó is te legyél, ahhoz neked valamit nagyon el kell találnod. Ha ez nem megy soha, az nem baj, de ne az oldalt hibáztasd, mert sehol nem lesz másképp. Ha gombnyomásra akarsz dugni, akkor menj fel a rosszlányokra és válogass...
Értsd meg, hogy ha egy csaj vagy pár beír egy felhívást, amiben pasit keresnek, az kapásböl üzenetek százas nagyságrendjét jelenti majd nekik, aminek legalább a kétharmada még a világosan leírt keresési feltételeknek sem felel meg, de azért ír... Borzasztó nehéz így még a csajnak is szűrnie, sokszor nem kapsz választ sem, de hogy még a végső befutó is te legyél, ahhoz neked valamit nagyon el kell találnod. Ha ez nem megy soha, az nem baj, de ne az oldalt hibáztasd, mert sehol nem lesz másképp. Ha gombnyomásra akarsz dugni, akkor menj fel a rosszlányokra és válogass...