Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Idősebb 60 + Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Ma este 21 óra magasságában fogadnánk lakásunkon adatlapunk szerinti pasit, aki masszázsban ( is ) részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj. Vastag farok előny !
Youngest swinger buli 50-60 fős, csak 45 év alatti korosztálynak Március 22.-én Szombaton!
Aki még a 46. életévét nem töltötte be, pároknál külön-külön is értendő, várjuk jelentkezését, minden vendéget, akit még nem ismerünk videós beszélgetéssel szűrűnk.
Swinger eseményeink és Podcast adásaink a weboldalunkon találhatóak, melyet privátba tudok küldeni.
Szóló férfiakat korlátozott számban engedünk be
Üdv Merci és Peti
Swinger Yours csapata
Aki még a 46. életévét nem töltötte be, pároknál külön-külön is értendő, várjuk jelentkezését, minden vendéget, akit még nem ismerünk videós beszélgetéssel szűrűnk.
Swinger eseményeink és Podcast adásaink a weboldalunkon találhatóak, melyet privátba tudok küldeni.
Szóló férfiakat korlátozott számban engedünk be

Üdv Merci és Peti
Swinger Yours csapata
Sziasztok. Ma este vagy holnap párhoz csatalkoznèk.
Sziasztok.
Szombat estère keresünk Pècs környèkèn Pasikat gruppenszexre
Szombat estère keresünk Pècs környèkèn Pasikat gruppenszexre
Sziasztok! Egész hétvégén ràèrek, szívesen kényeztetnék Hölgyet, párokhoz is szívesen csatlakoznék. Intelligencia és diszkréció részemről adott és elvárt. Helyem van, de utazni is tudok. Kölcsönös szimpátia esetén sok minden vágyat közösen megèlhetünk. Ha szimpatikusnak találtok privátban folytathatjuk az ismerkedést.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok! Szombat nőnap! Lepd meg a párod egy masszázs&yoni masszázs kombóval. Értelmes határon belül, nagyon szívesen utazok. Érkezés kb 22-22.30. Amennyiben egy tiszta ápolt potens érett úriemberrel szeretnéd meglepni a párod, aki odaadó, kérlek privátban keress. Köszönöm szépen!
Sexis jó reggelt mindenkinek Szegeden keresek hölgyet párt egy 60-as pasi Szegedről
Pesti part kukkolnek ma este
))

Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét bármely napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Lajosmizse Albertirsa Cegléd vonalon mobil is vagyok. Nyitott vagyok minden jóra! SOS holnap délutántól késő estig szabad vagyok! 36 éves és sportosan telt alkatú. Borotvált intimmel! Irjatok üzenetet! De csak olyan irjon aki találkozni is mer! És van helye. Köszönöm.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt . Élvezni az életet élvezni a testi örömöket ez a célom, a minőség számít számomra. Nem vagyok egy görögisten ,nem várom el ezt senkitől!!!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Keszthely, Hévíz környékén pár ma este aki ismerkedne, kalandozna? Ápolt, igényes pasi vagyok.
Sziasztok.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
ja, nem ide