Sziasztok. Megprobalkozok a lehetetlennel hatha sikerul.
En egy huszasevei kozepen jaro, masok elmondasa alapjan jokepu normalis inteligens sportos pasi vagyok.
Azert vagyok itt mint sokan masok…hogy megeljem a vagyaimat.
Legfobb vagyam megismerni egy normalis szimpatikus jofej part, akivel amolyan baratsag extrakkal dolog alakulhat ki.
Ha esetleg erdekellek titeket akkor varom a leveleiteket es elkezdhetjuk az ismerkedest!
En egy huszasevei kozepen jaro, masok elmondasa alapjan jokepu normalis inteligens sportos pasi vagyok.
Azert vagyok itt mint sokan masok…hogy megeljem a vagyaimat.
Legfobb vagyam megismerni egy normalis szimpatikus jofej part, akivel amolyan baratsag extrakkal dolog alakulhat ki.
Ha esetleg erdekellek titeket akkor varom a leveleiteket es elkezdhetjuk az ismerkedest!

Sziasztok,
Holnap egésznap ráérek, csatlakoznék párokhoz hetero alapon vagy hölgyhöz!
Reggeltől, estig. Egy szép napot szívesen eltöltenék erotikával fűtötten.
Utazni utazok szívesen, helyem nincs. Fehérvártól 150/200km ig.
Holnap egésznap ráérek, csatlakoznék párokhoz hetero alapon vagy hölgyhöz!
Reggeltől, estig. Egy szép napot szívesen eltöltenék erotikával fűtötten.
Utazni utazok szívesen, helyem nincs. Fehérvártól 150/200km ig.
Swinger Yours bulikra fel!
Március 22.-én Szombaton, Pesttől nem messze, 45 év alattiaknak Youngest swinger bulit tartunk jakuzzis házban.
Aki még a 46. életévét nem töltötte, párok esetén külön-külön is értendő, kezdőknek kifejezetten ajánlott, este 7-8 között ismerkedős beszélgetős programmal várunk titeket. Már 3 éve szervezzük a Youngest eseményeket és körülbelül 3 havonta kerül megrendezésre. Kb. 50 -60 fő, 19:00-2:00 h között
Főként párok lesznek jelen, kb 10 szóló pasi, 4-5 szóló lány és a többiek párok lesznek.
Március 27.-én pedig egy kis pasitöbbes szexparti lesz, szokásosan a 9. kerületbe, 20:00-2:00 h között.
Olyan szóló csajok és párok lesznek jelen, akik szeretik a 1 vagy több férfi társaságát, 1 nőre max 3 szóló férfi jut. Tehát nem Gangbang. Ez az esemény eléggé, céltudatos elég komoly szexparti nem kifejezetten kezdőknek ajánlott, de bátraké a szerencse.
Minden eseményre a weboldalunkon kell jelentkezni! Privátba tudom küldeni, és bátran hallgassátok a swinger Podcast adásainkat is
Eseményeink férfi oldalról csak heteró alapon!
Üdv Merci és Peti,
Március 22.-én Szombaton, Pesttől nem messze, 45 év alattiaknak Youngest swinger bulit tartunk jakuzzis házban.
Aki még a 46. életévét nem töltötte, párok esetén külön-külön is értendő, kezdőknek kifejezetten ajánlott, este 7-8 között ismerkedős beszélgetős programmal várunk titeket. Már 3 éve szervezzük a Youngest eseményeket és körülbelül 3 havonta kerül megrendezésre. Kb. 50 -60 fő, 19:00-2:00 h között
Főként párok lesznek jelen, kb 10 szóló pasi, 4-5 szóló lány és a többiek párok lesznek.
Március 27.-én pedig egy kis pasitöbbes szexparti lesz, szokásosan a 9. kerületbe, 20:00-2:00 h között.
Olyan szóló csajok és párok lesznek jelen, akik szeretik a 1 vagy több férfi társaságát, 1 nőre max 3 szóló férfi jut. Tehát nem Gangbang. Ez az esemény eléggé, céltudatos elég komoly szexparti nem kifejezetten kezdőknek ajánlott, de bátraké a szerencse.
Minden eseményre a weboldalunkon kell jelentkezni! Privátba tudom küldeni, és bátran hallgassátok a swinger Podcast adásainkat is

Eseményeink férfi oldalról csak heteró alapon!
Üdv Merci és Peti,
Italian in Budapest!
Sporty and open minded! I have already many experiences. I like to socialize and have fun, respecting you and your preferences. I can offer long lasting erotic massages.
Looking for couples, women for an exciting and sexy fun. Discretion and privacy will be guaranteed!
Please contact me for more pictures
Sporty and open minded! I have already many experiences. I like to socialize and have fun, respecting you and your preferences. I can offer long lasting erotic massages.
Looking for couples, women for an exciting and sexy fun. Discretion and privacy will be guaranteed!
Please contact me for more pictures
Sziasztok! Ma este házaspár feleségét kényeztetném igény szerint..Utazni tudok ésszerű távolságon belül.
Sziasztok!
Ma (03.17) Szigetváron töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadok kellemes társaságot, hölgy, pár esetleg transz vagy férfi személyében bármilyen felallásra. Többekben tapasztalattal rendelkezem. 33 éves, intelligens, jó megjelenésű, pozitív embernek tartom magam. Hasonló személyek megkeresését örömmel veszem.
Ma (03.17) Szigetváron töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadok kellemes társaságot, hölgy, pár esetleg transz vagy férfi személyében bármilyen felallásra. Többekben tapasztalattal rendelkezem. 33 éves, intelligens, jó megjelenésű, pozitív embernek tartom magam. Hasonló személyek megkeresését örömmel veszem.

Sziasztok! Olyan 2 -3 fős osszeszokott férfi társaságot várnunk csini MILF kényeztetésére akiknek nem csak a szája nagy. Van 7vegen szabadidejuk és utaznanak a Balaton déli partjára egy szeximadó parhoz. 30-55 kozotti magas ápolt társaságot keresünk! Telefonszamos leveleket várunk! Puszi pacsi
Sziasztok! 40-es, magas, igényes férfi csatlakozna párhoz, de akár dogging vagy bukakke bulikban is szívesen részt venne. A tetszem a képem alapján, ismerkedjünk, hátha...
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék komoly párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sziasztok. Rendszeres szexkapcsolatra keresek egy izgi párt. Helyem, képeim és videóm is vannak itt fent. Enyhe bi belefélr ha van rá igény. 50-es de nagyon potens pasi vagyok, aki szeret kényeztetni. Nem zárkózom el egy házibarát jellegű kapcsolattól sem. Tudok utazni és nálam is lehetünk. Diszkréció adott és elvárt.
Ma, napközben Szolnok környékén pár? Írj privit!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok 34 éves pasi mai nap csatlakozna párhoz, nőhöz, Békés megyében.
Sziasztok! Vékony alkatú nőkkel ismerkednék! Mezőkövesd kőrnyéke!
Szia, írtam
(Ez egy válasz Goodpár üzenetére (2025. 03. 11. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 11. kedd 15:14

Igényes házi barátot keresünk a közös élvezetkekhez. Kezdő pár vagyunk. Fogadni tudunk de akar meg is látogat hatunk észszerű határok mentén. Várjuk jelentkezését pasiknak
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Sziasztok.30-as pár ismerkedne.szóló lány,vagy pasival. Korban közel.... Cegléd közelében
Sziasztok!! Szombat estére 03.22 keresek Alkalmi , hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokkal . Még van idő ismerkedni , nem kell sietni

Sziasztok! Lánnyal,párral találkoznék!
Tolna megye és környéke!
Utazni tudok!!!
Tolna megye és környéke!
Utazni tudok!!!